© Gita Simonsen

Stylista i samarbeid med eleven.no!

Stylista i samarbeid med eleven.no

19. august 2014 av Stylista.no

Stylista.no har nylig inngått et samarbeid med skjønnhetsbutikken eleven.no. Det betyr at vi vil bruke deres skjønnhetsprodukter til inspirerende innhold, og deres varer vil snart kunne kjøpes i shoppen vår.

Eleven.no er Sveriges største skjønnhetsbutikk på nett for parfyme, sminke, hudpleie og hårpleie. Butikken tilbyr et komplett spekter med spennende skjønnhetsvarer. I tillegg til de klassiske produktene tilbyr også eleven.no økologiske varer, varer som det ikke ellers er lett å finne, samt helt nye spennende merker. I dag vil du finne over 30.000 produkter fra flere enn 800 merker på nettbutikken.

Stylistas fem favorittprodukter for høsten fra eleven.no: 


Skarpe linjer er en sikker vinner i høst. Bruk gjerne en vippeforlengende mascara for optimalt "Lash-Out" look. Denne eyelineren er fraShiseido.

Øyeskygge med metallic- og sterke farger er å finne på catwalken denne høsten. Make Up Store har noen lekre varianter som kan finnes her. 

Sommerens solfarge er nok hvisket bort for de fleste av oss. En lys og matt farge i kinnene som gir en ekstra glød er derfor god å ha.Sensai har flere fargevarianter på eleven.no som passer akkurat din naturlige hudfarge.

En nudelook med litt shimmer i leppene gir en fin balanse til den sterke øyeskyggen. Denne er fra Kardashian Beauty. 


Når høsten kommer er det ikke ukjent med luehår eller at skjerfet buster det til. Denne gode sprayen fra Mania Hair som motvirker elektrisk hår og splitter, samtidig som den gir hold og etterlater håret silkemykt.

Flere spennende produkter kan du finne på eleven.no

Les mer om mote på stylista.no 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold