StylistaTV hjemme hos: Emilie 'Voe' Nereng

Stylista TV: Hjemme hos 'Voe'

24. mai 2016 av Kommersiell redaksjon

(Annonsørinnhold)

Bloggeren Emilie 'Voe' Nereng var kun tretten år gammel da hun klatret opp på blogglistene, og fikk Norges mest leste blogg i 2009.

I dag er hun tjue år gammel, studerer i Oslo, og har nylig flyttet inn i leilighet sammen med kjæresten sin.

Vi i StylistaTV ble nysgjerrige på hvordan oppussingen har gått, så vi dro på hjemmebesøk for å se den nye (og kjempefine!) leiligheten. I tillegg ble vi bedre kjent med Emilie, og fikk høre noen av hennes skjønnhetshemmeligheter og beste sminketips.

SE VIDEOEN HER:

Emilie har så lenge hun kan huske vært interessert i makeup og hår - noe hun gjerne blogger om for leserne sine. Hun er råflink på å lage sminkevideoer og flettefrisyrer, og når det kommer til festsminke er hun spesielt glad i røde lepper. Til hverdags går hun gjerne for en fresh og naturlig look, med fokus på øyne og glød i kinnene.

TRE AV SMINKETRIKSENE TIL EMILIE:

Hvit eyeliner: Å bruke hvit eyeliner på våtkanten gjør at du ser mer våken ut, i tillegg til at det gir illusjonen av større øyne.

Enkel konturering: Emilie synes det å konturere ansiktet er i overkant komplisert, og velger derfor heller å fremheve trekkene sine med en blush. Den påfører hun i ansiktet med en kost, i en 3-tallsbevegelse (fra pannen ned til kinnbeina og deretter langs kjeven).

Mascara: Du trenger ikke vippeextensions for å få lange, fine vipper. Emilie sitt beste mascaratips er Clump Defy Extensions fra Max Factor, som gir laaaange og separerte vipper.

Alle Emilie sine sminkefavoritter fra Max Factor kan du kjøpe hos Vita.no!

Få med deg resten av tipsene hennes i videoen!

HVILKEN BLOGGER VIL DU AT VI SKAL BESØKE NESTE GANG?
TIPS OSS PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM ELLER SNAPCHAT (STYLISTANO)!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold