© Gettys

Tips og triks fra Victoria's Secrets sminkør

Smink deg som VS-modellene

11. desember 2014 av Stylista.no

Har du lyst å få englenes look? Ok, litt retorisk spørsmål kanskje. Feilfri hud, veltrent kropp, og perfekt hår, og alt helt naturlig? Ikke helt. Damene er absolutt vakre, men kanskje ikke så perfekte som du tror.

De har også ringer under øynene, matt hud, dårlige hårdager, og til og med kviser. Helt vanlige på mange måter altså.


Tipsene får vi fra Colleen Creighton sminkegeniet bak mange av VS-lookene. 


1. Sørg for at du er hydrert

Spis masse grønnsaker og drikk mye vann. Husk at huden er det største organet i kroppen, så hva du putter i den kommer til å dukke opp på huden din.

2. Ikke glem å gi fuktighet utenfra

Det som skjer da er at du tørker ut det øverste laget av huden og alle bakteriene blir tettet under huden. Bruk en god fuktighetskrem eller et ansiktsserum slik at det kommer til overflaten. Vask det bort og la det gro. Start sminkerutinen din med å gi fuktighet til huden!

3. Ice Ice baby

Hva er det beste skjønnhetsproduktet du kan bruke til å kjapt friske opp huden din, ringene under øynene, får deg til å føle deg mer våken, og best av alt noe du sannsynligvis allerede har i fryseren? Is!

Hvis det er en tidlig foto-shoot eller en spesielt lang shoot forteller Colleen at hun bruker isbiter til å friske opp modellenes hud. Dette gjør hun ved å sette det i en pose, pakke det i et papirhåndkle og trykker forsiktig over ansiktet et par minutter, spesielt rundt øynene.

4. Skrubb

5. Prime-time

Når huden er godt hydrert jevner Colleen huden med en fuktighetsgivende primer som gjør at porene vises mindre. 

SMINKEN

1. Conceal

Nå som huden har blitt preppet er det på tide å skjule. De fleste av oss vet hvordan vi bruker en concealer under øynene og på eventuelle urenheter, men det kan være et nøkkelsted du mangler å legge.

2. Ikke overbruk

Hvis du ønsker et friskt utseende handler det om å bruke riktig produkt minimalt.

3. Rene lepper

En av de viktigste komponentene i Victorias Secret utseende er vakre og rene lepper. For å få det utseendet forteller Colleen at man bør bruke fingrene til å påføre leppestift 


4. Røde kinn

Colleen mener at blushede kinn er avgjørende for strålende og et pent utseende.

5. Beach-Babe Bronze

Når Colleen legger på bronzer prøver hun å etterligne det naturlige utseendet man får etter å ha tilbrakt dagen på stranden. Bruk bare bronzer på nesen, kinn, hake, og kanskje litt inn i hårfestet for et Sunkissed utseende.

6. Krøll

7. Vannfast


8. Groom brynene

For at brynene skal feste seg, sprayer Collen med en non-aerosol hårspray over brynene og kammer over.

9. Forfriksningspray 

Hvis du vil friske opp sminken, eller redusere ujevnheter fra pudderet, anbefaler Colleen en forfriskningspray. Hun bruken en Evian-vannspray. 

10. Shimmer

Colleen bruker en highliter på modellenes kinnben og ved enden av brynene. Hun bruker også litt highlighter i hjørnet av øyet. 


"Du får den ekstra lille glansen, og det lyser opp ansiktet." 


Originalartikkelen ble publisert på Fashionista.com 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold