© Getty Images

Ukas trend: Under øyet-eyeliner

Ukas trend

13. januar 2015 av Stylista

I ukas trend tar vi for oss småtrender som er aktuelle akkurat nå - til inspirasjon, underholdning og formidling.

Les også:

Her er plaggene vi husker.

I fjor høst fikk vi se under øyet-eyelineren for første gang, oransje, på Peter Soms catwalk i New York. Deretter dukket den opp i London, hos Holly Fulton. Fargen hadde lysnet til blå, men var fremdeles kun under øyet. Just Cavalli slang seg på, og gjorde om fargen til en sterk svart i Milano. Så var den å finne i Paris, hos Rochas - ikke en strek, men en dukkelignende prikk. 

Slike statement makeup-trender ser ut til å aldri ta slutt, og finner alltid nye former og farger. Nå har den satt seg fast under øyet. Flere kjendiser har lånt looken, blant annet Jessica Biel, Zoë Kravitz og Camilla Belle har blitt avbildet med kraftige linjer under øynene.

Kjendismakeup-artist Kayleen McAdams sier til Elle at man ikke burde gå med looken hver dag, fordi den kan få øynene dine til å se mindre ut. 

"Trikset er å holde resten av øyesminken til et minimum. Hvis du bruker en lys nyanse, så bruk kun den ene fargen. Hold resten av ansiktet nøytralt."

Start med å legge en concealer under øyet, og deretter litt pudder over for at streken skal sitte lengst mulig. Bruk en vannfast eyeliner, og en mascara av eget valg. Smink resten av ansiktet naturlig - ikke glem øyenbrynene! Litt blush til slutt gir en fin glød på vinteren. 

Hvis du føler deg ekstra spenstig, så foreslår McAdams å matche mascaraen din og eyelineren du vil bruke. Komboen vil virkelig lyse opp øynene dine!

Shoppingtips!

 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold