© Produsentene, Ingrid Holm

Ukens beste skjønnhetsprodukter

Ukens it-produkter

7. juli 2015 av Kristine Bruerberg Karlsen

Skjønnhetsprodukter har kommet langt siden vannfast mascara var banebrytende tidlig i 60- årene. Nå kan hvem som helst se ut som hvem de vil ved hjelp av makeup-produkter, ny hårfrisyre og et par kosmetiske inngrep. Nesten da...

Les også:

5 makeup-artister du må følge på Instagram

Man trenger selvsagt ikke gå så drastisk til verks, men mange vil bli den beste versjonen av seg selv som de kan bli. Uten kviser, rødlig hud, pistrete hår eller gule tenner. Helst vil man bli denne personen uten å bruke altfor mye penger, og ikke minst er det at du kan gjøre det hjemme et kriterium.

Så selv om vi har en del gode artikler på skjønnhet, hår og makeup fra tidligere, vil vi én gang i uken fremover trekke frem noen produkter vi syns du bør ta en titt på. Enten om de er banebrytende, spesielt gode, nytenkende, kreative eller gir en følelse av velvære, så anbefaler vi, med begrunnelse, et par produkter som kanskje gjør hverdagen din litt enklere.

Complexion Rescue

BareMinerals' produkter er blitt veldig populært blant nordmenn de siste årene. Mineralpudderet deres blir hyllet opp i skyene for god dekkevne og behagelig påføring, og med alt fra concealer til mascara så har de opparbeidet en gruppe trofaste tilhengere. "Mirakelproduktet" vi vil anbefale, er nye Complexion Rescue - en hydrende gel med både farge og solfaktor. Gelkremen er som en god CC, BB og dagkrem i ett, og lover å gi mer fuktighet til huden din i løpet av en uke med daglig bruk. Produktet er uten silikon og parabener, og er klinisk-, dermatologisk- og hyperallergitestet. Produktet gir huden en silkemyk følelse, og minner mye om en farget dagkrem. Altså en founadtion som gir utrolig bra fuktighet. Det liker vi! I tillegg anbefales det å påføre produktet med BareMinerals Smoothing Face Brush for best resultat; den fordeler fargen utover og gir et jevnt resultat. Det har blitt en favoritt i sminkepungen.

Akkurat nå er det 20% på BareMinerals Complexion Rescue på Vita.no!

Complexion Rescue, 316,- (før 395,-) // Smoothing Face Brush, 279,- (før 349,-)

Face Mist

Dette produktet får vi ikke nok av: ansiktsspray som holder deg fresh hele dagen uansett hvor du er. Bloggerne våre har sine favoritter, men vi har ikke rukket å teste alle enda. Derfor tar vi med flere forskjellige varianter slik at du kan finne din favoritt. Sprayen skal gi en oppfriskende følelse og gi tørr og stram hud en ny glød. Tenk deg et par spray i ansiktet på en lang flyreise - bare litt godlukt og fuktighet kan gjøre underverker. 

The Body Shop, 159,- // Ole Henriksen, 295,- // Harmoni, 59,- // Maya Water, 250,-  // Rudolph Care, 350,- 

Formula 10.0.6

Om det er ett merke som blir anbefalt frem og tilbake mellom venninner, så er det nok dette. Formula 10.0.6 er kjent for billige, drøye og gode produkter som holder det de lover. Merket tar spesielt for seg de med problemhud, og alle produktene deres inneholder aktive, naturlige ingredienser med bevist effekt. Deres "BestFace Forward" er et rensende skum som er rik på antioksidanter, mineraler og vitaminer, og fjerner talg og urenheter. Bruk den hver morgen og kveld for å endelig bli kvitt den blanke huden som oppstår i løpet av dagen. "Three Times Sublime" er vask, skrubb og maske i én. I tillegg til at den lukter herlig av grapefrukt og jojobaolje, hjelper den mot å fjerne hudormer, rense porene og andre urenheter. Med andre ord, en svært god investering.

Les også:

10 problemer jenter har om sommeren

Les også:

Inspirasjon til festivalhåret

Følg @Stylistano på Facebook og Instagram! 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold