© Eirín Kristiansen, Vita.no

Ukens beste skjønnhetsprodukter

Ukens It-produkter

14. juli 2015 av Charlotte Sørvald

Hver uke plukker vi ut produkter som vi syns er verdt å investere i. Denne uken har vi valgt ut en ansiktsmaske fra Glam Glow og en body-scrub fra Korres. Begge disse produktene er bestselgere, så vi er ikke redde for å anbefale disse til deg. I tillegg til å være to av folkets favoritter, er disse produktene helt perfekt nå på sommeren! Les om produktene og prøv de du også. 

Lær deg sommerens lekreste manikyr på Costume.no

Korres body-scrub:

Dette produktet er helt perfekt nå på sommeren. Basilikum - og sitronskrubben fjerner døde hudceller slik at sommerens brunfarge blir jevnere.

Skrubben inneholder malt, bambus og jojobakorn som begge er kjent for å fjerne døde hudceller effektivt. Bruk for eksempel denne skrubben kvelden før du skal på stranden, så vil brunfargen både bli jevnere og vare lenger. Ingenting er bedre enn når brunfargen varer litt utover høsten og vinteren.

PS: Nå er det 30 % på alle Korres-produkter på Vita.no

Kjøp produktet på Vita.no

Glamglow ansiktsmaske:

Hollywood-favoritten Glam Glow er det andre produktet vi har valgt ut denne uken.

Ansiktsmasken fungerer på stort sett alle hudtyper (hvis du har en overfølsom hud bør du være litt forsiktig) og er også perfekt til bruk i sommermånedene.

Masken strammer opp. renser, minsker porer og etterlater huden glødende og frisk. Ps: Når du påfører denne masken vil du føle en slags "prikking" i huden - dette er helt normalt.

Fordi dette produktet også fjerner døde hudceller i ansiktet er den helt ypperlig til bruk om sommeren - du vil få en jevnere brunfarge i ansiktet (Obs: husk solkrem).

Kjøp produktet på Vita.no

Følg @Stylistano på FACEBOOK og INSTAGRAM

Legg oss til på Snapchat - stylistano

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold