© Produsentene, Annijor

Ukens it-produkter

Ukens it-produkter

18. august 2015 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Hver tirsdag anbefaler vi i redaksjonen våre absolutte favorittprodukter til deg. Vi er skjønnhetsjunkies og har kjøpt mye rart av skjønnhetsprodukter. Noen med stort hell og som vi har endt om med å kjøpe igjen og igjen, mens andre har blitt liggende nederst i skuffen.

Se flere It-produkter her!

L'ORÉAL BROW ARTIST PLUMPER

Har du ikke prøvd øyenbrynsmascara før så må du det nå! Enkelte i redaksjonen har veldig lyse bryn og har i årevis lett etter det perfekte produktet og ikke helt vært 100 prosent fornøyde med blyanter, skygger, farge og alt annet som finnes på markedet. Brow Artist Plumper er rett og slett gelemascara som fyller ut og farger brynene dine. Kosten er en liten mascarakost som fordeler fargen perfekt også på alle de små, lyseste hårene. Resultatet er faktisk helt utrolig. Vi har kun fått så fyldige og naturlige bryn etter besøk hos spesialister. Den ble også kåret til "Årets budsjettprodukt" i Stellas skjønnhetskåring 2015, så vi er ikke de eneste som har denne som favoritt!

L'Oréal Brow Artist Plumper 99 kr

MAX FACTOR HIGH PRECISION LIQUID EYELINER 

Vi elsker våtliner. – Ja, det er veldig vanskelig å få streken rett, jevn og fin, men med øvelse blir man faktisk mester. – Englevinge, cat eye, tynn, tykk, her er det bare å prøve deg fram og se hva du liker best og kler. Denne eyelineren er veldig lett å bruke, enkel å få fin og den sitter godt, men ikke så godt at man ikke får den lett av.

Max Factor High Precision Liquid Eyeliner 109 kr

LANCÔME NUTRIX ROYAL BODYLOTION 

Dette er den perfekte bodylotion! Den gir huden masse fuktighet, gjør den silkemyk og lukter supergodt. Den er litt dyr, men den er diger og varer lenge. Det er en slags pumpeflaske og i motsetnig til mange andre pumpeflasker, så kommer det ikke ut altfor mye på en gang. Helt perfekt nå på sensommeren når du vil bevare brunfargen og unngå å flasse. 

Lancôme Nutrix Royal Bodylotion 355 kr


Les også: Ny skjønnhetstrend: Multi-maske
Les også: Skjønnhetssøvn
Les også COSTUME.NO: Max Factor + Star Wars

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT: STYLISTANO ;)

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold