© Produsentene, Giggles & Dimples

Ukens It-produkter

Ukens It-produkter

25. august 2015 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Høsten begynner å snike seg innpå og vi pakker snart bort solkrem, after sun og sunblock. Men noen sommerfavoritter får være med inn i høstsesongen.

Se alle Ukens It-produkter her!

Denne uken har vi valgt bareMinerals Pop of Passion Lip Balm som kom tidligere i sommer. Vi har også plukket ut Vaseline Intensive Care AloeVera Fresh lotion og sist, men ikke minst, vår favorittryllepenn: Clarins Brush On Perfector. – Goodbye mørke ringer under øynene!

BAREMINERALS POP OF PASSION LIP BALM

Lei av leppestift som gjør leppene tørre og som smaker og lukter rart? – Da er denne for deg. Den gjør leppene silkemyke, kommer i mange freshe farger og man kjenner ikke at man har den på seg. Hvis du bare har lyst på et hint av farge, tar du på ett tynt lag og har du lyst på lepper som "popper", så tar du på flere lag. Denne har blitt en favoritt i sommer og våre favorittfarger er Plumberry Pop og Tangerine Pop.

bareMinerals Pop of Passion Lip Balm 249,-

VASELINE INTENSIVE CARE ALOEVERA FRESH LOTION

Vi har vært MYE i solen den siste uken (man må jo nyte sommeren når den først kommer) og for å bevare brunfargen og gi huden masse fuktighet, bruker vi denne. Den gir en fresh følelse, lukter friskt og prisen er det heller ikke noe å si på. En skikkelig budsjettfavoritt. 

Vaseline Intensive Care AloeVera Fresh lotion 56,-

CLARINS BRUSH ON PERFECTOR

Vi har testet det meste av concealere og dette er en absolutt favoritt. Den tryller bort alle tegn på trøtthet, ujevnheter og mørke partier i ansiktet og gir en fin og naturlig glød. Med denne får du ikke "the reverse Panda eyes"; altså store, lyse ringer rundt øynene ;) Vi bruker den i øyekroken, under øyet, på overleppen, rett under øyenbrynet og litt på kinnbena. Litt som en concealer og highlighter i ett. Og den varer leeeenge!

Clarins Brush On Perfector 265,-

Les også:

Neglelakk med tekstur

Les også COSTUME.NO:

Slik blir du kvitt pigmentflekkene!

Følg @stylistano på facebook og instagram!
Vi er også på snapchat: stylistano ;)

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold