© Produsentene, Instagram (Taylor Swift)

Ukens It-produkter

Ukens It-produkter

8. september 2015 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Ny uke og nye produkter som skal anbefales. Vi elsker å teste nye ting og har noen skikkelig herlige favoritter til deg denne uken. 

Se flere It-produkter her!

Høsten er her, det er det ingen tvil om. Men vi slutter ikke å fikse og jåle oss av den grunn!

Denne uken anbefaler vi en genial epilator, en av våre favorittmascaraer og en herlig nyhet fra Björn Axén.

Og et hett tips er at det er 30 prosent avslag på all makeup på Vita.no nå!

Braun Silk-épil 5 Wet & Dry 

Epilering kan gjøre ganske så vondt, men resultatet er uslåelig i forhold til mange andre hårfjerningsmetoder. Dette er den mest behagelige epilatoren vi har prøvd og man skal jo lide for skjønnheten. – I alle fall litt. Braun Silk-e?pil 5 Wet & Dry kan du bruke både i dusjen og i badekaret, vannet er med på å redusere sensitiviteten og gjør det mindre ubehagelig. Og hvis man epilerer regelmessig vil man til slutt nesten ikke kjenne det. Men husk at det er ikke alle som tåler å bruke epilator, så det er nok lurt å starte med en liten spot bak på leggen for å sjekke. 

Studier har vist at regelmessig epilering reduserer mengden ha?r som vokser tilbake. Den er superlett å bruke, god å holde i og enkel å styre. Husk å alltid bruk epilator på kvelden og gjerne en dag eller to i forveien hvis du har en hot date, eller skal i bryllup i kort kjole. Dersom det oppsta?r sma? hudirritasjoner vil nemlig disse forsvinne over natten. Og ikke minst; du vil va?kne opp med glatte ben dagen etter. Og husk å ikke smør huden din med sterk bodylotion, ettersom det kan skape irritasjon. Vi har testet den på leggene, under armene og på bikinilinja og er veldig fornøyde med resultatet. Ja, det gjør litt vondt i starten, men det er verdt det. Vi har rett og slett blitt epilatorfrelst!

Braun Silk-epil 5 Wet & Dry vel. pris fra 799,-

 Björn Axén Heat Styling Protection

Vi liker å pynte oss og selv om vi vet at rettetang og krølltang er skadelig for håret, kjører vi på. Men heldigvis finnes det produkter som beskytter håret mot varme. Vi leter alltid etter det perfekte varmebeskyttende produktet, og nå har vi endelig funnet det. Björn Axén Heat Styling Protection beskytter håret, tynger det ikke og sprayen lukter kjempegodt. Den funker både når du skal glatte ut håret og krølle det og i motsetnig til mange andre varmebeskyttende produkter vi har prøvd, gjør den ikke håret klissete, stivt eller fett. 

Björn Axén Heat Styling Protection 195,-

Maybelline Volum Express Sensational Intense Black

Vi ventet i spenning på at denne skulle komme i vinter og den var verdt å vente på! Dette er en av våre favorittmascaraer og prisen er det heller ikke noe å si på. Den er lett å legge, vippene blir lange og børsten gjør at de ikke klistrer seg sammen. Den klumper ikke og er lett å fjerne. Vi liker også fargen på selve beholderen. Hvis du liker masse volum, er ikke dette mascaraen for deg. Men hvis du vil ha litt mer definerte og naturlige vipper, er den perfekt. 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold