@karliekloss

© Produsentene, Instagram

Ukens It-produkter

15. september 2015 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Tirsdag betyr nye It-produkter, som vi i redaksjonen elsker og vil tipse deg om.

Har du noen favoritter du vil dele med oss, så legg igjen en kommentar, eller hashtagg et bilde på Instagram med #stylistano. 

Se alle ukens It-produkter her!

Denne uken har vi valgt ut en magisk sjampo, et hemmelig våpen mot porer og den mest perfekte leppestiften i høst. 

Og husk at det er 30 prosent avslag på all sminke på Vita.no nå!

Hårologi Hair & Scalp Deep Cleanser

Har du, som Khloé Kardashian, litt lysere tupper enn røtter? Eller bruker du mye hårspray eller andre stylingprodukter? Da er dette sjampoen for deg. Hårologi-serien fåes kjøpt hos frisørkjeden På Håret i Norge og denne er faktisk litt magisk. Har du lysere tupper og bruker denne, vil de se freshere ut fordi sjampoen fjerner all skitt og produkter som samler seg i håret. Vi bruker den bare i tuppene hver andre uke, og elsker den. Sjampoen kan også brukes i hele håret hvis du bruker mye stylingprodukter og føler at håret aldri bli rent. 

Maybelline Baby Skin Instant Pore Eraser 

Denne lille favoritten har fått hedersplass på baderomshyllen. Det er en silikonbasert primer uten lukt, som forminsker porene. Den er lett å legge og kan brukes alene eller under makeupen. I tillegg elsker vi fargen på tuben og ikke minst prisen. Et skikkelig budsjettkupp. 

Clarins Rouge Eclat 20 Red Fuchsia

En av høstens lekreste leppestifter er denne fra Clarins. Vi digger fargen, som er en perfekt, dyp kiresbærrød, selve forpakningen er lekker og den er myk og behagelig på leppene. Vi er stor fan av alle leppestiftene fra Clarins, men Rouge Eclat er det virkelig noe eget ved.


Les også: Camilla Pihls favoritter fra Essie

Les også: Ukesvinner Stylista Beauty Talent

Les også COSTUME.NO: Slik legger du rouge


Følg @stylistano på facebook og instagram!
Vi er også på snapchat: stylistano ;) 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold