© Produsentene

Ukens It-produkter på budsjett

Ukens It-produkter

27. juli 2015 av Kristine Bruerberg Karlsen

@KarlieKloss

Alt skjønnhetsmylderet kan bli et voldsomt styr og stress når du i utgangspunktet bare lette etter en ny mascara. Hvert eneste makeup- merke har minst 5 forskjellige mascaratyper som skal passe akkurat deg, mens du heller blir stående og lure på hvorfor de ikke bare kan lage én perfekt mascara som gjør alle jobbene samtidig.

Les også:

Slik redder du en dårlig hårdag

Det er derfor vi har startet denne spalten. Vi har alle vært der - midt i virvaret av body lotion, body scrub, body mist, body milk og body spray - og nå hjelper vi bodyen din ut av det. Dette er produktene vi bruker selv og anbefaler.

Nails Inc.

Da vi tok en snakk med jentene i Facebook- gruppen Norske Negler i våres, var det en kollektiv enighet om at neglelakkmerket Nails Inc. er til å stole på. Med masse neglelakkbarer i Storbritannia, gjestedesignere som Alexa Chung og kunder som Victoria Beckham og Poppy Delevingne, kan Nails Inc. trygt kalle seg en av verdens mest populære neglelakkmerker. Lakkene er drøye i bruk, kostene er gode og dekkevnen enda bedre. I tillegg har de hele tiden nye kolleksjoner med superfreshe farger vi hele tiden har lyst på.

Velg mellom Nail Kale-kolleksjonen for sterke og sunne negler, eller gel effect for skinnende, pene negler uten UV-lamper og ekstra utstyr. Core-produktene er basislakkene de alltid har, i tillegg til spesialeffektlakker du ikke finner noe annet sted.

I DAG ER DET TILBUD PÅ NAILS INC. PÅ VITA.NO!

Max Factor Masterpiece

Jakten på den perfekte mascara kan vare livet ut. Noen finner akkurat den typen som gir dem det resultatet de vil ha, mens andre ender opp med å betale i dyre dommer for løsvipper og vippe- extensions. Dessuten funker ikke mascaraer likt på alle, og dermed kan bestevenninen din sin se rålekker ut med en, mens den får deg til å se ut som en trøtt panda. 

Vi har en ny favorittmascara, og vi håper den funker like bra på dine vipper som den har gjort på våre. Max Factor Masterpiece Glamour Extension 3-in-1 heter den egentlig, men det er et voldsomt langt navn. Vi er fornøyde med denne fordi den ikke klumper seg, holder hele dagen og man trenger bare påføre 1-2 lag for å få det vi vil kalle perfekte vipper. I tillegg er den lett å tørke vekk i tilfelle et par tårer skulle true dens eksistens - i motsetning til andre mascaraer, vil denne faktisk la seg tørke vekk og ikke havne utover hele ansiktet ditt.

Baby Foot peeling

Baby Foot er kanskje noe av det mest geniale, men samtidig det ekleste skjønnhetsproduktet som finnes der ute. Ved hjelp av fruktsyrer og andre naturlige stoffer, skal plastikksokken du tar på deg fjerne det ytterste hudlaget på foten din, og dermed fjerne hard og død hud. Det virker også - kjempebra, faktisk, men man må i gjennom en særdeles ekkel uke før føttene er silkemyke. Huden må nemlig av - bit for bit. Derfor anbefaler vi å vente med dette produktet til høsten, slik at du ikke etterlater deg små flak av død hud når du går på stranden i flip flops. Ja, det kan faktisk skje. 

Baby Foot-sokkene skal være på i en time, og deretter skal man skylle føttene godt. I løpet av de første dagene vil du ikke merke noen forskjell - men så skjer det plutselig.

Enkel og billig oppskrift på hjemmelaget skrubb har vi også fikset. Etter 3-4 dager begynner huden å løsne og da er det viktig å ikke rive den videre av, men heller fjerne de løse stykkene. Grose - we know - but so worth it! 

Les også:

Slik bruker du bronzer

Les også:

10 problemer late jenter kjenner seg igjen i

Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!

Pssst! Vi er på Snapchat også - stylistano :) 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold