© Produsentene, Annijor

Ukens It-produkter - Uke 1

Ukens It-produkter

9. januar 2015 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Vi elsker skjønnhetsprodukter og har prøvd en god del i løpet av årene. Hver tirsdag gir vi deg våre beste tips, så slipper du å gå i den samme fella som vi har gjort tusen ganger allerede. 

GHD Platinum styler

I dag lanseres GHDs nye styler, Platinum. Vi har alltid elsket GHD og den herlige salongfølelsen man får av deres stylere. Det som er nytt er at den er 185°C fordi forskning viser at hvis du bruker en varmere styler eller rettetang, tørker håret ditt ut og skades. Og hvis den er kaldere enn 185°C, vil ikke frisyren holde. Platinum slår seg av etter 30 minutter uten bruk, den er litt mindre og lettere å bruke og i platene er det seks sensorer med jevn varme, som gjør at du kun trenger å dra den gjennom håret en gang. Den er mer skånsom mot farget hår og skal gi håret 20 prosent mer glans. – Det liker vi! Hvis du retter eller krøller håret ditt ofte, har slitt hår eller veldig tykt hår er det verdt å investere i en, selv om den er dyr.

GHD PLATINUM STYLER 2.229,-

Clarins Extra Comfort Cleansing Cream

Hvis du kun skal ha ett produkt til rens av ansiktet, så anbefaler vi Clarins Extra Comfort Cleansing Cream. Vi bruker den om morgenen med kaldt vann og om kvelden med lunkent vann. Den er kjempedrøy, varer lenge og gir huden en ren og frisk følelse. Det er viktig å rense ansiktet for skitt og støv man får på seg i løpet av en dag. For selv om man ikke ser det, så er det der! 

CLARINS EXTRA-COMFORT CLEANSING CREAM 245,-

BJÖRN AXÉN SALT WATER SPRAY

Vi elsker saltvannspray og vil bevare sommerfølelsen litt lenger. Denne fra BJÖRN AXÉN gir litt mer i liv i håret og en matt og fin finish. Den lukter kjempegodt og det er ingenting i veien for å ha beachy bølger i håret også i høst.

BJÖRN AXÉN SALT WATER SPRAY 139,-Følg @stylistano på facebook og instagram!
Vi er også på snapchat: Stylistano ;)

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold