© Produsentene

Ukens it-produkter - uke 33

Ukens it-produkter

11. august 2015 av Kristine Bruerberg Karlsen

Mellom oss fem som jobber i Stylista har vi i løpet av årene testet en del produkter. Mange av dem har ikke gitt noe resultat, noen har gitt litt resultat mens andre har overrasket oss veldig. Et par produkter har vi valgt å kalle favoritter, og et par av dem vil vi herved dele med deg.

Les også:

10 problemer jenter med tykt hår har

Essie Spa Manicure, Exfoliation & Hand lotion

Det finnes en jungel av håndkremer der ute, noen bedre enn andre. Til sammen har vi i Stylista-gjengen sikkert prøvd ut over 100 av dem. Noen har vi beholdt videre for den gode lukten eller den myke følelsen, mens andre har ikke imponert oss og dermed aldri blitt kjøpt igjen. Essies nye spa-kolleksjon har deriomot fanget vår oppmerksomhet, og er et lite sett vi kommer til å kjøpe igjen og igjen. Med Exfoliating Hand Scrub skal du skrubbe hendene i et par minutter og deretter skylle dem i vann. Hendene blir silkemyke, og vil trekke til seg den drøye håndkremen etterpå. Håndkremen inneholder korianderolje som gjør at den lukter akkurat som sommer. 

Essie Spa Manicure // Exfoliating Hand Scrub, 149,- & Intensive Hand Lotion, 119,-

Toni & Guy Glamour Volume Dry Shampoo

Selv om produktet har et latterlig langt navn, er det nok for en grunn. Toni & Guy Sky High Glamour Volume Dry Shampoo kan fikse en dårlig hårdag når alt ser mørkt ut og til og med gi deg mer volum selv om håret ditt er dødt, fett og flatt. Del håret inn i seksjoner, spray en seksjon hele veien fra hodebunnen og til spissen av håret og masser produktet godt inn. Sprayen lukter glamorøst - hvis det i det hele tatt er en lukt - og gir ikke en følelse av typisk billig hårprodukt som gjør håret seigt. Livredder!

Toni & Guy Glamour Volume Dry Shampoo, 149,-

L´Oréal Paris, Color Riche Les Top Coats

På sommeren liker vi sterke, spreke og freshe farger på neglene, og på høsten vil vi ha glitter! Ingenting roper godt humør like høyt som glitterneglelakk på hverdagene spør du oss, så vi utnytter muligheten så ofte vi kan. Vi har allerede smugkikket litt på Vitas utvalg, og har satt av i hvertfall fire favoritter vi skal kjøpe når tiden er inne. Glitterneglelakk kan dessverre være et lite mareritt å få av igjen, men vi har et par tips til deg som funket for oss. 

L´Oréal Paris Color Riche, 59,- // Blågulloransjelilla

Les også:

Vi har testet neglelakkfjernere

Les også:

Slik styler du cut out-trenden

Les på Costume.no:

Bevar den gylne brunfargen

Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!

Pssst! Vi er på Snapchat også - stylistano :)

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold