© Getty, produsentene

Vårens største sminketrender 2015

Vårens største sminketrender

2. februar 2015 av Kristine Bruerberg Karlsen

Da vi i Stylista forrige uke tok turen til Vitas årlige beautysamling, fikk vi snakke med både L'Oéral- og Maybellines makeup-artister. De kunne fortelle oss om vårens viktigste makeup-trender, og hvilke produkter som er must-have til våren. 

Les også:

Fine festfrisyrer!

Vårens største hårtrender 2015

VÅRENS SMINKETRENDER 2015:

Plettfri hud

Marthe Hesvik Norheim, Maybellines offisielle makeup-artist i Norge, mener at plettfri hud nøkkelen denne våren. Hun viste også Vita-forsamlingen hvordan man kan bruke Maybellines Baby Lips som highlighter på kinnene, men la til at trikset ikke burde brukes over pudder. Da kan det fort se kakete ut.


Det er trendy å gå for en naturlig makeup-look, så det er viktig å finne en foundation som passer din hudtone perfekt. Øyenbrynene er fremdeles kjempeviktig å fremheve og farge, slik som i fjor. Hvis du vil være litt vågal, er det veldig kult å samle øyenvippene så de nesten ser klumpete ut. Det passer godt til 70-talls-trenden denne våren, forteller hun til Stylista. 

Vær vågal

For en look som passer bedre til fest, er det trendy med en litt sterkere farge på leppene. Røde lepper går aldri av moten, og kler de aller fleste antrekk og anledninger. For å få en helhet i looken, prøv å matche sminke, antrekk og negler - det har vi sett mye av for årets sminketrender på de fleste catwalker. 

Kremskygger er enkle å påføre, og ser kjempebra ut resten av kvelden. Det drysser ikke, og er enkelt å duse ut med fingrene. De finnes også i blant annet flere metalliske farger som virkelig kan sprite opp sminken.

Plei huden!

Vi i redaksjonen tar til oss tipset om perfekt hud denne våren, og lurer samtidig på om det går an å forberede huden på våren allerede nå?

Skrubb! Og rens! Hver morgen og kveld. Jeg har nylig begynt å bruke en god olje i ansiktet. Oljer kan hjelpe på tørre områder, så finn en olje eller fuktighetskrem som passer huden din, og smør i vei. Det er viktig!

I siste liten spurte vi om hvilke must have-produkter vi må ha i sminkepungen denne våren, og da svarte Hesvik Norheim at brynpudder, BB cream eller en foundation er det aller viktigste. 

– Det handler om glød!


Shop vårens SMINKETRENDER her:

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold