Gigi Hadid sminke
© Getty Images

Fine leppestifter til våren og sommeren

Leppestift er en enkel måte å føle seg litt ekstra fresh, og nå på våren er det et must med litt rosa -og rødfarger. Her er våre favoritter.

2. mai 2018 av Charlotte Sørvald

Vi elsker en naturlig look, men nå på våren så "craver" vi litt farge. Leppestift er en fin måte å tilføre sminkelooken det lille ekstra, og det er noe vi alle klarer å gjøre på 1-2-3. Det krever liten tid, og leppestift kan lett taes av og på når det måtte passe seg. 

Vi har samlet noen av de leppestiftene som vi syns passer nå på våren, og som vi mener er noen av de beste. 

Les også: Tutorial – Annijors partylook. 

Maybelline x Gigi Hadid i fargen Austyn

Denne fra Gigi Hadid-kolleksjonen til Maybelline er SÅ fresh! Det er en klassisk leppestift, med en tykk konsistens og knallrød farge, som har en matt effekt. Den føles veldig "creamy" også, noe som er et pluss (det er ikke alltid at de matte leppestiftene føles slik) – leppene føles ikke tørre! Dette er en definitivt party-vinner.

Kiss Kiss Bang Bang fra Marc Jacobs Beauty

Marc Jacobs beauty kommer endelig til Norge (lanseres 3. mai), og da får du tak i denne nydelige leppestiften på Marc Javobs butikken i Øvre Slottsgate. 

Denne mørke rosefargede leppestiften fra kolleksjonen er superfin, spesielt nå på våren – den har en god konsistens, masse fukt og sterke pigmenter. 

Crazy4You fra Jan Thomas Studio Cosmetics

Crazy4You er virkelig en helt nydelig farge. Konsistensen er som en "klassisk" leppestift, og finishen er matt. Denne sitter også kjempegodt og "gnis" ikke utover. Superfresh nå på våren, og spesielt etterhvert som du kanskje får litt farge på huden. Finnes i mange superfine farger. 

Tatouage Matte Lipstick No. 11 fra YSL

Dette er en VELDIG lett, flytende leppefarge, med ekstremt mye pigmenter. Det føles nesten ikke ut som man har på noe på leppene fordi konsistensen er så tynn, men den gir en helt fantastisk farge, og sitter på lenge! 

Rouge Coco Daylight fra Chanel 

Hvis du ønsker en naturlig, nude leppestift, så er dette en klassiker som er fin å investere i. Konsistensen på denne er lett og gir masse fukt som varer lenge. Fargen 474 Daylight gir en lys rosa/nude-farge til leppen - helt perfekt til våren og sommeren. Denne kommer også i SÅ mange andre fine farger – Sjekk de ut her. 

Tint-In-Balm No. 2 Tease Me Pink fra YSL

Denne favoritten fra YSL er en balm/leppestift som gir masse fukt og glød, samtidig som den gir en lett rosafarge til leppene. Denne føles litt som en leppepomade med farge – denne sitter på lenge, og er et perfekt produkt for raske "touch ups". 

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

NYHETSBREV