© Youtube

Stylista Beauty Talent: ikke for sent å melde seg på!

Ikke for sent å melde seg på!

18. september 2015 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Vi er godt i gang med konkurransen Stylista Beauty Talent, der vi skal kåre Norges beste beauty-vlogger. Og det er ikke for sent å melde seg på.

Det er fortsatt 4 finaleplasser igjen. To går til de neste to ukesvinnerne som dere stemmer fram, de to andre velges ut av juryen som "wildcards". Wildcardsene velges helt uavhengig av antall stemmer.


Så hvis du tror at det ikke er noe vits å laste opp en video nå fordi du ikke kan ta igjen de andre på antall stemmer, så er det helt feil. Alle har fortsatt mulighet til å komme til finalen.

Les alt om Stylista Beauty Talent her!

Så langt har vi fått inn 30 flotte og inspirerende beautyvideoer. Vi er utrolig imponert over alle deltakerne. Det har kommet inn nesten 30.000 stemmer. Første ukesvinner ble Hanna Martine med "How I curl my hair" og andre ukesvinner ble Lena Redmo med "Everyday Makeup Routine". Ukesvinnerne har fått flest stemmer fra publikum og går videre til finalen. Det er en jury som velger hvem som vinner til slutt.

Denne uken har det vært skikkelig tett mellom 1. og 2. plass i konkurransen. Kristine Bremnes har ledet med få poeng over Sanne Skar, men nå har det hele snudd. Det er superspennende, så stem! Stem! Stem!

Se alle bidragene og stem her!

Elsker du hår, sminke, neglelakk og har en programlederspire i magen? Har du en liten blogg som du drømmer om at skal bli stor? Liker du å være foran kamera?
– Meld deg på. Og husk at det like godt kan være en video du har laget fra før, som en helt ny.

Vinneren av Stylista Beauty Talent får være programleder i fire episoder av Stylista-TV, produsert i samarbeid med Clarins, valgfrie produkter fra Clarins til en verdi av 8.000 kroner, et årsabonnement på Costume og hjelp av United Screens til å profesjonalisere sine egne videoer og Youtube-kanal.

Finalistene (som ikke vinner Stylista Beauty Talent og hovedpremien) vinner en pakke med Clarins-produkter verdt 2.000 kroner, et årsabonnement på Costume og en grunninnføring til Youtube-kanalen sin av United Screens og hvis du oppgir mailadresse ved stemming, er du med i trekningen av Clarins-produkter til en verdi av 300 kroner. Vi trekker 10 heldige vinnere. 

MELD DEG PÅ HER!

Les også: Hanna Martine er 1. ukesvinner!

Les også: Lena Redmo er 2. ukesvinner!

Les også Costume.no: 6 varianter av smoky eyes

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT: STYLISTANO ;)

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold