Stylista Beauty Talent: Ukesvinner

Stylista Beauty Talent: Ukesvinner

22. mai 2017 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Første ukesvinner og finalist i Stylista Beauty Talent er Camilla Kvam med videoen Glowy Summer Look.
Gratulerer!

Hver mandag kårer vi videoen med flest stemmer til ukesvinner, og denne går rett til finalen. I tillegg til fire ukesvinnerne deler juryen ut to wildcards til to videoer som også kommer til finalen. Finalistene presenteres fortløpende her. (Obs, kun én finaleplass per deltaker).

Etter konkurranseperioden (15. mai til 15. juni) starter avstemningen, og dere lesere skal stemme fram vinneren.
​Vinneren annonseres på Stylista.no mandag 26. juni.


Ikke meldt deg på? Gjør det nå! 


PREMIER

Vinneren av Stylista Beauty Talent får være programleder på Stylista-TV i en video produsert i samarbeid med Blush.no. Videoen produseres innen utgangen av 2017, og distribueres i Blush.no og Stylista.no sine kanaler.

Dersom vinneren har lang reisevei, besørger Bonnier reiseutgiftene. Vinneren får også produkter fra Blush.no verdt 10.000 kr og coaching av United Screens til å profesjonalisere videoer og sin egen Youtube-kanal.

Alle finalistene i Stylista Beauty Talent (fire ukesvinnere og to wildcard-vinnere) får en pakke med produkter fra Blush.no verdt 1600 kr.

Stem og vinn fine publikumspremier! Alle som oppgir mailadresse ved stemming er med i trekningen av et halvt års Costume-abonnement verdt 474 kroner. Vi trekker seks heldige vinnere!

NYHETSBREV