© Cornelia Grimsmo, Produsentene

Stylistas sommerfavoritter

Sommerfavoritter

3. juli 2017 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Endelig er det sommer og mange har allerde tatt ferie. 

Vi skal være på kontoret og lage fresht sommerinnhold til dere i noen uker til, og har derfor laget en liste over våre sommerfavoritter. 

Det er så mange gode produkter der ute som er perfekte for sommer og ferie!

Moroccanoil Blow Dry Concentrate 


Denne herlige håroljen temmer frizz og krusete hår når du føner det, og gjør håret silkemykt og glatt. Vi er helt hekta. 

 

Vichy Ideal Soleil mist solspray


 

Dette er sommerens mest geniale produkt og er et must i strandvesken, eller i vesken på storbyferie. Det er en lett face mist med faktor 50 som gir masse fukt, beskyttelse og er lett å påføre utover dagen, også over sminke. Den er perfekt for deg som er lei av fete solkremer som gjør huden blank, fet og svett. Og den lukter SÅ godt!

 

Guerlain Terracotta Sunless Body Selftan
Den nye selvbruningssprayen fra Guerlain er rett og slett fantastisk. Den gir deg den perfekte solbrune fargen, uten å bli gul og skjoldete, og den lukter ikke selvbruning! Den tørker raskt inn i huden og du kan selv kontrollere intensiteten av fargen med antall lag. Vi har definitivt funnet vår favoritt. 


Wella SP After Sun Shampoo og conditioner

219,- // 239,-


Du må ikke glemme å passe ekstra godt på håret ditt i solen. Solsjampoen og balsamen fra Wella System Professional har UV-filter, gir håret ekstra pleie etter en dag i solen og lukter sommer. 

Dior Hydra Life Water BB Crème

Vi dropper foundation i sommer og går for en lettere BB-krem. Den legger seg på huden som et slør, lukter godt, dekker nok til sommerdager og har faktor 30. Perfekt for en sommerlig finish med masse glød. 

Chanel Chance Eau Fraiche Hair Mist

Dette er den beste sommerduften i verden! Man bør ikke ha parfyme på huden i solen og derfor er denne hair misten fra Chanel perfekt. Den lille flasken egner seg godt på reise. 

Clinique Lash Lash Power Flutter-to-Full


Dette er årets råeste maskara. Du vrir på beholderen og forandrer hvilken effekt du vil ha. Så egentlig er det tre maskaraer i en. Vi elsker den! 

Nuxe Huile Prodigieuse tørrolje med gullshimmer

Tørroljen Huile Prodigieuse fra Nuxe er en evig favoritt og den kommer også med gullshimmer. Du får like myk og velduftende hud som ved den vanlige, bare en ekstra touch av glød. Perfekt på leggene, eller som highlighter i ansiktet. 

Oribe Dry Texturizing Spray


Den usynlige tørrsprayen gir masse volum og tekstur, og har UV-beskyttelse. Vi er helt hekta på den og elsker at den kommer i reisestørrelse. Og, som alt fra Oribe, lukter den helt fantastisk. 

 

Decléor Aroma Sun Expert Protective Hydrating Milk SPF 30

Sommerens viktigste tilbehør er solkrem! Med høy faktor! Denne trekker raskt inn i huden, gir god beskyttelse, lukter kjempegodt og blir ikke klissete og hvit på huden. 

 

Følg @Stylistano på FACEBOOK og INSTAGRAM
Vi er på snapchat; stylistano

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold