© Ida Ørsal Angvik

Ti beautyhacks du kanskje ikke visste om

Såkalte beautyhacks skal gjøre skjønnhetshverdagen litt enklere med tips og triks du kan gjennomføre uten det utstyret som vanligvis er forventet å bruke. Her er ti beautyhacks vi liker!

6. oktober 2017 av Ida Ørsal Angvik

1. Babyhår: Uansett hvor mye hårspray man bruker stikker de ut i alle retninger, enten du har håret i hestehale, i en flette eller bare rett ned. Den beste måten for å få de på plass er å spraye en god hårspray på en tannkost for så og børste de små hårene dit du vil de skal ligge og voila - null babyhår.

2. Irriterende ettervekst, men også en tom bankkonto som ikke dekker frisørtimen? Bruk en matt øyenskygge, påfør med en kost fra røttene og ut, og vips så er etterveksten borte. Dette trikset funker også om du ønsker en ombré bare for en kveld.

3. Neglelakk og dårlig tid: Har du det travelt, men ønsker likevel å lakkere neglene kan du skylle dem i kaldt vann for at de skal stivne fortere.

4. Lange vipper uten extensions: Bruker du vippetang, men ønsker et mer langvarig resultat? Bruk hårføneren til å varme opp vippetangen før du bruker den, på den måten vil vippene være bøyd mye lengre.

5. Enkel nail art: Bli en negledesigner ved å påføre to eller flere farger på en foundationsvamp, deretter dytt den lett på neglen til du har oppnådd den overgangen mellom fargene du ønsker.

6. Krøller uten krølltang: Ingen problem. Surr håret rundt en treblyant eller lignende og bruk rettetangen som varmekilde.

7. Perfekt foundation: Beautyblendere er populært og kan gi en fin finish om du bruker den riktig. Fukt alltid svampen før den brukes for en frisk og jevn finish. (NB! Skvis vannet godt ut, den skal være fuktig, ikke våt.)

8. Concealer-triks: Legg concealer som en trekant og ikke en bue under øynene, da får du en mer naturlig highlight i ansiktet. Et annet tips er å bruke concealer etter foundation. På den måten vil du spare deg for unødig bruk av concealer, som er mye dyrere å kjøpe enn en foundation.

9. Klor i håret: Fukt håret i springvann før du hopper i bassenget. Det er ikke bare for renslighetens skyld at man skal dusje før man stuper ut i bassenget, visste du at det også beskytter håret mot sterke kjemikalier som klorin? Når du skyller håret først vil det absorbere vannet som gjør at det ikke tar til seg like mye klorin som det ville gjort om det var tørt.

10. Neglelakk uten søl: Bruk vaselin til å legge rundt neglebåndet før du lakker neglene. Etterpå tørker du av og vips, en perfekt kant uten søl.

FØLG STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold