Vil du bli programleder?

Vil du bli programleder?

30. september 2015 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Vi leter etter Norges beste beauty-vlogger i konkurransen Stylista Beauty Talent. 

Vinneren får blant annet være programleder for Stylista-TV . I dag er det siste frist for å melde seg på.

Meld deg på!

Dere har stemt fram Kristine Bremnes, Sanne Skar, Lena Redmo og Hanna Martine til fianlen. Men det er fortsatt to finaleplasser igjen. Det er juryen som bestemmer hvem som skal få de to plassene og det helt uavhengig av hvor mange stemmer bidragene har fått. 

Det vil si at det ikke er for sent å melde seg på. Alle som laster opp video i dag er med i konkurransen. Og det trenger ikke være en ny video engang. 

Dette er en helt unik sjanse til å få deg, din Youtube-kanal, Instagram-konto og blogg synlig for et større publikum. Og premiene både til alle finalistene og vinneren er helt fantastiske. 

Finalistene får produkter fra Clarins verdt 2.000 kroner, et årsabonnement på Costume og en grunninnføring til Youtube-kanalen sin av United Screens, hvis de ikke går helt til topps.

Vinneren får nemlig være programleder for 4 epsioder av Stylista-TV, produsert i samarbeid med Clarins, valgfrie produkter fra Clarins til en verdi av 8.000 kroner, et årsabonnement på Costume og hjelp av United Screens til å profesjonalisere sine egne videoer og Youtube-kanal.

Vinneren velges av juryen og annonseres på Stylista i oktober. 

Dette er din sjanse!

Se alle bidragene så langt  // Meld deg på! // Stylista Beauty Talent

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

PSST! VI ER PÅ SNAPCHAT OGSÅ - STYLISTANO :)

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold