Kvinne kikker på telefonen en sommerdag
Det kan ofte være litt vanskelig å finne på noe smart å skrive til en ny match © Getty Images

10 gode icebreakere til din nye Tinder-match

Å skrive “Titanic!" må være definisjonen på dårlig icebreaker... Eller, kanskje det funker?

13. mars 2020 av Amalie Kjær Boel

Benytter du deg også av Tinder, og begynner å bli lei av at nye, kjekke matcher ikke tar kontakt? Husk i så fall at det egentlig bare gir deg en unnskyldning til å ta saken i egne hender - det vil jo tross alt være synd å la en potensiell date gå til spille. 

Her kan det være en fordel å være kreativ og tenke utenfor boksen. Initiativet skal helst føre til at han føler seg underholdt og blir interessert, noe som i stor grad vil øke sjansen for at han svarer. 

1. Fang oppmerksomheten hans med en gif

Magasinet Time skriver at det er en god idé å sende gifs på Tinder, og oppgir at det øker sjansen for at han svarer med hele 30 prosent! Du kan eventuelt sende denne – den er rangert blant de 20 giffene som har ført til flest svar.

Høyst rangert gif med Jimmy Fallon
Gif er en morsom og ofte litt uventet tilnærming © Giphy

2. Vær kreativ

Du kan for eksempel stille ham dette spørsmålet: “Hva er din største frykt... edderkopper, forpliktelser eller å si "i like måte”, når servitøren sier at du må nyte maten?"

3. En filmreferanse

Innled med en frase om/fra en film du tror han har sett. På den måten blir innledningen morsommere – og vil sannsynligvis falle i god jord hos ham.

Send ham en melding der det står “Titanic”, før du følger opp med: ”Ai, unnskyld, det var en skrekkelig dårlig icebreaker...” Okei, kanskje litt søkt, men sannsynligheten er stor for at han vil trekke på smilebåndet.

4. Bli personlig

Kikk gjennom profilen hans og se om du kan finne inspirasjon blant hans biografi eller bilder. Hvis han har bilde av en hund eller har skrevet at han er god til å gi massasje så er det innlysende å bruke dette. Du kan for eksempel spørre: "Hva skal til for å få massasje av deg?" 

5. Bruk sjekkereplikker

En annen mulighet er å fyre av noen fjollete sjekkereplikker. Hvis du er av typen som er litt sarkastisk og frempå kan du skrive: "Her er jeg! Hva er dine andre to ønsker?” Ellers kan du alltids bruke Joeys kjente sjekkereplikk fra Friends “How you doin’?”

Joey How you doin fra Friends
Ikke vær redd for å bruke sjekkereplikker © Giphy

6. Emojis

For en litt artig twist, hva med å spørre hvordan han ville beskrevet en gitt situasjon ved kun å bruke emojis? Det kan for eksempel være: “Hvordan vil du beskrive ditt forhold til Netflix med tre emojis?”

7. Sammenlign ham med en kjendis

Noe som alltid fungerer er å sammenligne matchen din med en kjekk og litt crazy kjendis. Synes du at han for eksempel likner på Ryan Gosling kan du sende ham en gif og følge opp med noe a la: “Du minner meg om Ryan Gosling når han kaster skjorta i Crazy, Stupid, Love!”

Ryan Goslings sixpack i Crazy, Stupid, Love
Gi et indirekte kompliment ved å sammenligne ham med en kjendis © Giphy

8. Gi ham et vanskelig valg

Du kan også utfordre ham ved å stille et spørsmål som potensielt kan ende opp som et spill mellom dere – Fuck, marry, kill. “Fuck, marry, kill... Megan Fox, Mila Kunis og Emily Ratajkowski?”

9. Komplimenter ham

Hvis du foretrekker å heller være mer diskret, eller til dels mer cheesy, kan du alltids komplimentere ham. Du kan eventuelt skrive: “Jeg er helt vill etter deg og de muskuløse armene dine i den t-skjorten... men, jeg tror faktisk den ville passet bedre til meg.”

10. Vær direkte

Tinder er en fantastisk datingapp fordi det ikke er noen som synes det er rart når man er direkte. Så hvis du ikke er redd for å rett på sak kan du jo alltids være den første til å lufte ideen om at dere skal møtes. For eksempel: “Drinks snart?”

Få det siste inne mote- og skjønnhetstips og nyheter om bloggere og kjendiser hver eneste uke! Meld deg på Stylistas nyhetsbrev.

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold