© CathInTheCity, Annijor

10 idéer til jentekvelden

Tips til jentekveld

28. februar 2019 av Kristine Bruerberg Karlsen

Noe av det mest beryktede og mytebelagte jenter gjør, er å ha jentekvelder med venninner. I hvert fall i følge gutter.

Den ene kvelden du kan skravle hemningsløst, fortelle om forelskelser som ikke går som planlagt, prøve ut nye antrekk og drikke så mye vin eller Pepsi Max du bare vil, fordi du vet at venninnene dine støtter deg uansett. Har venninnegjengen din lyst til å gjøre noe nytt på kveldene dere samles, har vi noen ideer dere kan prøve ut. Perfekt til helgen!

10 tips til jentekvelden

1. Brettspill

I de fleste tilfeller ender dere sikkert opp med å skravle uansett, men et godt, gammeldags brettspill løfter alltid stemningen. Gå for klassikeren stigespillet, eller prøv ut spillversjonen av "Hvem i rommet" der du skal gjette hvem som hypotetisk sett er villig til å gjøre hva. Alias, Twister, Ryktet Går, Voksenpoeng og spillet Jentekveld er også perfekte!

2. Chick flick

Sett på en film alle garantert har sett før, sånn at dere kan aaawww og ooooh på favorittscenene. "The Notebook", "Notting Hill", "The Duchess" eller "She's the Man" er alle ypperlige forslag.

3. Neglelakk-bonanza

Alle jentene tar med seg tre eller fire neglelakker, sin egen base- og top coat og negler fri for lakk. Dermed kan dere byttelåne farger, inspirere hverandre og lakkere hverandres negler for litt hverdagsluksus. En enkel og billig lønsing for alle sammen.

4. Spakveld

Hvis dere ikke har prøvd ut en spakveld ennå, er det på tide å finne frem roen. Stell negler, del oppskrifter på skrubb og ansiktsmaske, og slapp helt av mens dere skravler og blir pene samtidig. 

5. Lag mat sammen

Ikke noe er så hyggelig som å kokkelere litt sammen! Og ikke minst å kose seg med resultatet etterpå til en god film. Hva med å lage fudge, milkshake eller kaneboller? Eirin Kristiansen har oppskriftene klar!

6. Mimekonkurranser

Noen av de beste minnene blir skapt når noen driter seg ut fullstendig. I en mimekonkurranse der man skal etterligne artister i sine beste låter, kommer det frem hvor mye venninnen din

egentlig

ligner på Céline Dion, eller hvor mange ganger du

egentlig

hørte på "Call Me Maybe" fordi du kan teksten utenat.

7. Vinsmaking

Her trenger dere ikke verken gå ut eller bruke mye penger på fancy vin. Kjøp et par flasker av den billigste vinen dere finner, og smak dere frem til hva vinen er laget av, hvor tørr eller sur den er etc. Sjansen for at det hele bare blir en stor spøk, er er relativt stor.

8. DIY Pinterest

Her trenger heller ikke aktiviteten koste skjorta. Be alle bla igjennom Pinterest på jakt etter inspirasjon, og finne minst ett DIY-prosjekt som er gjennomførbart og som de kunne tenkt seg å prøve. Enten om du går helt Jenny Skavlan og redesigner et plagg, eller om du prøver deg på stilig nail art, hjemmelaget dekorasjoner til stuen eller en fancy matrett. Er resultatet forferdelig, får dere i det minste en god latter.

9. 90's pysjamasparty

Gå tilbake i tid ved å mimre over det herlige, fortapte 90-tallet. Sett på en McMusic-CD, en episode av "The OC" eller se på bilder av kjendiser på den røde løperen. Garantert stemning! Og ta på deg den styggeste pysjamasen du har. 

10. Channing Tatum-maraton

Finn frem så mange Channing Tatum-filmer dere finner, ha et maraton og ta en slurk av cocktailen hver gang han er i bar overkropp.

God helg!


Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!

Psssst! Vi er på Snapchat også - stylistano :)

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold