© Eirin Kristiansen

10 pinlige ting å få til jul

Disse tingene kan du bare håpe at ikke ligger under juletreet i år.

7. desember 2017 av Kristine Bruerberg Karlsen

Alle har fått en julegave som ikke falt helt i smak. Enten om det var en afrikansk sarong i rare farger, eller om et søsken fikk en TV mens du fikk pysj.

Et par heldige utvalge av oss, får også superpinlige julegaver. Ikke nok med at giveren har misforstått fullstendig, men du er ofte nødt til å pakke opp foran hele familien. Og deretter såklart forklare hva dette handler om.

Vi har tatt en runde på kontoret og hørt noen av de mest flaue og "out of place"-gavene folk har måttet pakket opp.

Enjoy!

1. "Hvordan bli kvitt celulittene"-bok

Tanken er god, men utførelsen kan oppfattes helt motsatt. Hvis du statser på bok i julegave, gå heller for en morsom roman. Det demper ikke stemningen like mye som selvhjelpsbøker.

2. Sexy undertøy

Spesielt hvis settet ikke kommer fra kjæresten, men heller svigerfamilien eller foreldre. Hvis du noen gang har tenkt tanken på å gi undertøy i gave: la være. La folk få kjøpe sitt eget undertøy.

3. Pornoblader

Som en "inside joke" kan spøken være morsom, men når bladet er en del av en stor blandingsgave, er det ikke så lett å bortforklare den halvnakne jenta på forsiden.

4. Gavekort på treningssenter

Hyggelig at noen vil betale den kjedelige treningsavgiften, men det kan fort oppfattes som et hint. Hvis ingen har spesifikt ønsket seg et gavekort; ikke kjøp et.

5. Hold in-undertøy

De fleste synes det er kjipt å bruke penger på hold in-undertøy (alle har det, lover!) men å få det i gave er noe annet. Ikke bare er det flaut og intimt, men det er ikke noe man har lyst på i julegave. Vi vil ha noe vi har lyst på, ikke noe vi trenger.

6. Sexleketøy

Denne er åpenbar. Hvis du har fått en firkantet gave fra en venninne noen gang, har du sikkert fått en klump magen fordi du ikke ville pakke opp en dildo foran bestemor. Kleint kleint kleint.

7. Selvhjelpsbøker

Typiske selvhjelpsbøker er ganske pinlig å få. "- Har jeg et problem?" Greit at man forsover seg i ny og ne, men en livsstilsendring i julegave er ikke særlig oppmuntrende.

8. Klær i feil størrelse

Enten om det er for stort eller for smått - man kan ikke unngå å ta det personlig uansett. Spesielt for små bukser er et lite stikk på selvtilliten. 

Har du husket å melde deg på Stylistas julekalender?

9. Praktiske gaver fra kjæresten

Mikrobølgeovn, støvsuger, tråd til kantklipperen, snøskuffe; vi har hørt om litt av hvert. Alle er like kjipe.

10. Dyre, stygge ting

OK, ikke direkte stygge ting, men ting som gjerne ikke er din smak. Da er det flaut å pakke opp gaven foran giveren og legge på et smil mens man er entusiastisk på kommando.


Flere julegavetips:

Venninnegaver under 200 kroner
30 hotte julegavetips til typen
11 kreative julegaver alle vil like
Spiselige julegaver du lager selv


FØLG STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold