© Annijor

10 problemer alle jenter har om morgenen

Her er våre topp ti (jentete, i-lands) problemer om morgenen.

16. oktober 2017 av Kristine Bruerberg Karlsen

Ikke nok med at det er vanskelig nok å stå opp om morgenen fra før av, men det sjeldent like harmonisk og pent som Instagram fremstiller det. Vi setter sjeldent på radio, slapper av med en kopp kaffe eller tar bilde av den fancy frokosten vår. Det ser mer ut som et rotete kaos av hår, foundation og tannkrem i ansiktet som sakte prøver å våkne opp og bli klar for dagen blant andre folk.

Sliter du med tidsklemma? Sjekk ut denne saken på Stellamagasinet. 

KJENNER DU DEG IGJEN I DISSE? 


1. Prioriteringer

Når alarmen vekker deg fra de døde om morgenen, har du en veldig viktig beslutning å ta. Er 15 minutter ekstra søvn viktigere enn dusj og hårvask, eller kan du sette opp håret i en dott i dag også? 

2. Tomt klesskap

Du åpner klesskapet og skjønner at du har ingenting å ha på deg. Den genseren som virket chic i forrige uke er harry nå, og det eneste skjørtet passer bare med den ene toppen, men den er til vask. Null inspirasjon, ingen basisplagg og bussen går om 20 minutter.

3. Klesvalg etter værforhold

Yr.no er den mest besøkte siden på telefonen din, mest fordi den viser hvor mye vind det vil være i morgen. Vind og plisséskjørt funker dårlig, men når det er varmt er jeans også uaktuelt. Shorts passer ikke på kontoret, og du er lei det stramme, svarte skjørtet. Kan det ikke bare bli vinter snart?!

4. "Er det et sugemerke?!"

Neida. Du bare brant deg på rettetangen den morgenen og har tidenes brennmerke på halsen. Det ser ut som du fikk skikkelig action i går kveld, når du i realiteten så på Netflix til klokken var 2 og stresset da du forsovet deg; derfor brennmerket.

5. Concealer som ikke holder hva den lover

Den concealeren du kjøpte på nett til 150 kroner som lovte at den kan dekke tatoveringer, klarer ikke dekke den ildrøde kvisen midt i pannen. Enten ringer du jobben og sier at du er syk, eller så må du nødpoppe den og håpe på det beste. Ikke en god start på morgenen. 

6. Winged eyeliner

Noen dager vurderer du ny karriere som makeup-artist fordi eyelineren blir så smooth, mens andre dager er visst hånden din en annen, og legger en cat eye-liner du sikkert kunne lagt bedre neddopet. Det funker bare ikke, så du må bruke fem minutter ekstra på å fjerne ****skapet.

7. DIY Pinterest

Youtube- og Pinterest-tutorials inspirerer deg uendelig, så den du så på i går skal prøves ut i dag. Forventingene er skyhøye og du ser for deg en helt ny oppmerksomhet det sekundet du går ut døra. Morgenen starter dermed med banning, skuffelse og tid og sminke kastet bort. Det blir vanlig, svart eyeliner i dag også, da. Pinterest-damene kan gå og legge seg. 

8. Øyenbryn

Jenter har det siste århundret slitt med å få begge øyenbrynene til å matche - tenk på det! At dette er en teknikk vi ikke lærer på barneskolen er et mysterium, med tanke på at det uten tvil er det vi bruker mest tid på å ordne om morgenen. Og det virker som om det er umulig å få dem til å være noenlunde like hver bidige morgen. Hvor mye koster det å tatovere de, sa du?

9. Mascaraflekker

Håret er rettet ut, foundation dekker trynet sånn passe, eyeliner-rotet fra i stad er fjernet; siste touch på mesterverket skal legges, nemlig mascaraen. Plutselig bestemmer hånden din seg for å spasme til og kline mascarakosten utover neseryggen. Eller så kan du banne på at du må nyse rett etter du har perfeksjonert vippene, og dermed smører mascara under øynene. Fint, det. Fram med foundationkosten igjen....

10. Frokostkaos

Kvelden før setter du vekkerklokka ti minutter tidligere slik at du kan lage en deilig frokost á la Eirín Kristiansen - brød med avokado og en stor kopp kaffe. Særlig! Frokost på en hverdag har ikke skjedd siden en eller annen gang i 2007, og fordi sminken alltid tar lengre tid enn du planlegger om morgenen, er du fryktelig takknemlig overfor personene som oppfant müslibarer og smoothieXpress. Ingen dårlig samvittighet over verken helsa eller pengene som flyr ut av vinduet - frokost må man ha!


Introvert? Da må du lese denne!

@ashscanvas

 

Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold