© Tumblr, Instagram @kendalljenner

10 problemer jenter har i julen

Med julen, oppstår det selvfølgelig problemer vi jenter må forholde oss til. Les den morsomme listen!

20. desember 2017 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Med mye fet mat, sukker, trange julekjoler, strømpebukser, kuldegrader, julegaver og generelt en del stress skjer det jo ting. 

Vi har selvfølgelig tatt for oss juleproblemene, slik at du kan forberede deg og kanskje unngå noen av dem? 

Eller i alle fall, le litt med oss. 

God jul! 

1. Trange julekjoler

Vi har alle gått i fella og kjøpt en sikkelig trang julekjole. Gjerne rød. Det du ikke tenkte på da du stod i prøverommet, var at det skal mange kilo ribbe, pinnekjøtt, surkål, marsipan og litervis av julebrus og gløgg inn i den kjolen. Ikke den beste hold-in-strømpebuksa i verden kan skjule Jesus-food babyen du bærer på i jula. 


2. Dårlig råd

Du har selvfølgelig kjøpt superfine julegaver til kjæresten, alle venninnene og familien. Og så var det salg på Mango og du måtte bare kjøpe to nye julekjoler og en blazer, som du egentlig ikke hadde råd til. Nå er du blakk i hele jula og har ikke råd til å gå på kafé med venninnene eller være med ut på byen. Ikke vant du på den Flax-kalenderen heller...


3. Hold-In/Shape wear

Selvfølgelig er du forberedt og har kjøpt inn hold-in strømpebukse, shaping shorts, shape-drakt og kjole med hold-in-effekt. Det eneste du ikke har fått tak i med shape, er sokker med julemønster. Å klemme deg inn i utstyret tar sin tid og mens svetten renner, står skyssen utenfor og venter. Når du har fått snurpet inn hele kroppen, ser du ut som en mumie. Eller mer som en sosiss. 


4. Selvbruning

Man må være brun i julen. Det er jo helt logisk at man skal ha en viss "tan" også midt på vinteren i Norge. Selvbruning er din beste venn og verste fiende. Og har du glemt å smøre deg inn et par dager før selve festen, så smører du bare på rett før du drar. Det kan jo ikke skade? Utover kvelden begynner det å lukte litt selvbruning, men det er det bare du som merker. Eller? 


5. Gaver fra noen du ikke hadde tenkt å gi til

Selvfølgelig kommer ei venninne, som du ikke har snakket med siden jul i fjor, på døra lillejulaften. Med julegave til deg. Har du kjøpt noe til henne? – Ehh... nei. Du sier at hun må vente litt mens du henter gaven hennes. River lappen av gaven til søsteren din og tar den med ut. "Jeg har glemt å sette på lapp jeg". – Hva du skal gi søsteren din i morgen er et annet problem...

6. Julegaven du virkelig ikke ønsket deg

Forventingen i rommet er til å ta og føle på når du skal åpne julegaven fra kjæresten. Hele slektas øyne er på deg. Og det som ligger nedi esken, er ikke Acne-skoene du ønsket deg, eller de fine øreringene du har siklet på i to år. Hele familien "ooh-er" og "ahh-er" av begeistring, mens du må skjule skuffelsen så godt du kan. 


7. Pinlige julegaver

Venninnene har vært supermorsomme og spleiset på årets julegave fra Kondomeriet. Du aner fred og ingen fare når du pakker opp verdens største mannlige kjønnsorgan i plast foran bestemor og bestefar, som har tatt på seg brillene for anledningen. – "Ho, ho, ho" liksom. 


Flere pinlige gaver ser du her!


8. Festsko

Selvfølgelig har du kjøpt nye, skyhøye glitrende pumps til jul. De er litt stive, litt ustø og litt glatte, men det går bra for en kveld. Etter to minutter på dansegulvet, har du mistet følelsen i tærne, anklene er hovne og du har fått kjøttsår på begge hælene. For ikke å snakke om null veigrep på vei til taxien. – Hvor kom den digre blåflekken på rompa fra egentlig? 


9. Ekser

Gledelige nyheter dukker opp som julekvelden på kjerringa i sosiale medier i julen. Noen har sett for mange romantiske julekomedier fra 90-tallet og bruker julaften på å fri. Selvfølgelig har eksen din fridd til den nye dama si med verdens største diamantring som nå har passert 900 likes på Instagram og 7.000 gratulasjoner på facebook. – Happy New Year!


10. Familie

Familie er en selvfølge for de fleste i julen. Det virket som en skikkelig god ide og være hjemme i to uker og feire nyttårsaften hjemme. Det er folk over alt hele tiden, du kan bare glemme å se en eneste episode av "Keeping Up With The Kardashians" på TV2 Livsstil fordi TV-en er konstant opptatt, ingen har forståelse for at du er lei av brunsaus og tyttebærsyltetøy etter 10 dager i strekk og selvfølgelig er det du, og ikke søstera di , som skal kjøre rundt med alle de 93 julegavene til familie og venner i år. – God jul. 


– It`s the most wonderful what sa du?

Følg @stylistano på facebook og instagram!

NYHETSBREV