© Pinterest, Instagram, Getty Images

10 problemer single jenter har

Singelproblemer

10. februar 2017 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Uansett om man er singel, i et forhold eller gift så har man problemer. Og noen problemer er større enn andre kan man vel trygt si. Venninner i "perfekte" forhold som kan finne på å si til deg at "jeg skjønner godt at du er misunnelig på meg", venninner med kjæreste som hele tiden skal snoke på Tinder-appen din, Valentines day og for ikke å snakke om den gangen du var alene på restaurant, mobilen gikk tom for strøm, du hadde ingen bok i veska og du spiste maten så fort at du holdt på å sette pastaen i halsen og kveles.


Denne gangen tar vi for oss problemene single jenter har. 

1. Kjoler med glidelås bak

Du husker vel episoden med ”Sex And The City” når Samantha ikke får ned glidelåsen på den supertrange kjolen sin. Det skjer faktisk i det virkelige liv også.

2. Dating
Blind-daten som du endelig har turt å møte opp på viser seg å være en skikkelig dust, ikke 28 som han skrev, men mer som 19. Null kjemi, pinlig stillhet og forventinger om kyssing på slutten. #pinlig

3. Tinder
Du kan ikke leve med det, og du kan ikke leve uten. Vi har laget en helt egen sak om dette problemet.

4. Sjekking
Hvor mange forferdelige sjekketriks finnes det egentlig? ”Foreldrene dine må være terrorister, siden de har laget den bomba her” eller ” Du ser så sliten ut, skal jeg holde puppene dine”...

5. Venninner med type
De kan være veldig ufølsomme og glemme at det finnes et liv utenfor sofaen og armkroken til typen. For ikke å snakke om ”venninneregelen”: du kan ikke date fyrer venninna di har vært sammen med eller, i flere tilfeller, likt litt før de fikk han typen de har nå.

6. Femte hjul på vogna
Når hele venninnegjengen har type unntatt deg og det hele tiden er parmiddager, hytteturer, sydenturer og verst av alt: spillkvelder der man skal være 2 på hvert lag.


7. Du vil faktisk ikke ha type
Du har tatt et valg du er superhappy med. Du nyter singellivet til det fulle, men må hele tiden forklare både venner og ukjente at ”nei, du er ikke bare kresen, du vil være singel og trives med det".

8. VALENTINES DAY
– Say no more.

9. Konstante set-ups
Hvor mange ganger har du ikke hørt ”jeg kjenner en som er perfekt for deg” eller ”han her kommer du til å like så godt”!

10. Alene
Du føler at hovmesteren gjør narr av deg inni seg når du ber om et bord for en, du kan ikke se ”Broen 3” på TV fordi du ikke tør være alene etterpå, hvitosten og brødet mugler fordi du ikke rekker å spise opp hele alene og for all del styr unna grinefilmer alene dagen derpå. Det hjelper ingen. 

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT: STYLISTANO ;)

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold