© Getty Images

10 problemer sjenerte jenter har

Problemer sjenerte jenter har

9. september 2016 av Annette Haga

Vi jenter har mange problemer. Alt fra for store pupper til tynt hår - og ikke minst kjæresteproblemer. Men nå er det på tide å vie spalteplass til alle introverter der ute - for det finnes mange av oss!

Den største forskjellen på ekstroverter og introverter er at sistnevnte gruppe trenger alenetid for å lade opp batteriene. Det å være sosial kan rett og slett være slitsomt til tider - men det er det ikke alle som forstår. Kjenner du deg igjen? Sjekk listen under! 


10 PROBLEMER INTROVERTE JENTER HAR:


1. Til tider er det en stemme i hodet ditt som forteller deg at NÅ er det på tide å være sosial. Så du tekster en venninne og spør om dere skal dra ut i kveld, men hun svarer ikke før noen timer senere. Da har du for lengst hoppet tilbake i komfortsonen og gleder deg til alenetid på sofaen....

2. Når du ser at det står noen som venter på heisen... Og du bestemmer deg for å ta trappene i stedet, bare for å unngå å måtte holde en samtale.

3. Du svarer alltid på Facebook-invitasjoner med ”Interessert”. For det vil være komplett umulig å vite om det faktisk frister å dra, før dagen faktisk er der.

4. Du vil gjerne bli invitert med på ting, selv om du ikke ønsker å dra noe sted. Dersom du føler deg ensom hjemme, så har du likevel ikke lyst til å invitere noen - med mindre du virkelig liker dem. Men selv om det er hyggelig, så håper du at personen snart skal dra igjen...

5. Du hater telefonsamtaler, og kvier deg for å ta telefonen ettersom du ikke er mentalt forberedt. Ofte lar du den bare ringe, og så sender du en tekstmelding senere (med mindre det er en av dine nærmeste)...

6. Det er ikke sjelden at andre ikke forstår at du er introvert, ettersom du ”er så utadvendt og byr på deg selv”. At du elsker alenetid betyr ikke at du er sosialt tilbakestånde…

7. Du har verdensrekord i antall komplekse unnskyldninger som du har brukt for å slippe unna avtaler… Det hadde rett og slett vært sosialt selvmord dersom noen hadde funnet det ut.

8. Å ta en ”Houdini” på fest er et fenomen som gjentar seg. I stedet for å komme på en "forklaring" på hvorfor du drar hjem, så sniker du deg rett og slett bare ut, og håper at ingen legger merke til det.

9. Smalltalk er ikke ditt største talent, men noen ganger gjør du en oppriktig innsats for at det ikke skal bli klein stillhet. Problemet er bare at du ender opp med å dele alt for mye rar og tilfeldig informasjon om deg selv - og angrer umiddelbart.

10. Når du har planer om å møte en venninne, men hun ender opp med å avlyse i siste liten. Og den første tanken din er "YAAAAS!" Frem med ansiktsmaske, pysj, godteri og Netflix.FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT; STYLISTANO

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold