© Annijor, Kaja Bråthen

10 rare ting bare bestevenninner gjør

Bestevenninne-liste

17. mars 2017 av Kristine Bruerberg Karlsen

Bestevenner er livsviktig for de aller fleste, men kanskje spesielt jenter. Vi har en tendens til å trenge noens mening om alt fra valg av hårfarge, antrekk, gutt og andre finurlige vaner.

Derfor kjenner bestevenninner hverandre så godt tvers igjennom at ingenting blir rart noen gang igjen. Ingen kroppslige vaner er pinlige, det finnes ikke et samtaletema man ikke har vært innom og ingen mannlig kompis man ikke har diskutert utseende til.

Poenget er at bestevenninner ikke har hemmeligheter for hverandre, bare hemmeligheter for alle andre. Det dere gjør når dere er alene, ville andre grøsset av. Ting som burde holdes bak lukkede dører... Helt til nå.

RARE TING BARE BESTEVENNINNER GJØR:

1. Lage og spise all verdens junkfood sammen. Og hele tiden planlegge hva dere skal spise neste gang, og tagge hverandre under yummy Instagram-bilder.

2. Poppe hverandres kviser. Man trenger ikke spørre engang. Plutselig får du to pressende fingre på ansiktet, og så har du en kvise mindre.

3. Bruke altfor lang tid på å sende én melding. "Skal jeg skrive 'hei' med eller uten emoji? Eller utropstegn? Eller flere i'er?"

4. Planlegge fremtiden deres sammen. Mennene dere gifter dere med bør også være kompiser, fordi de skal tilbringe ufattelig mye tid med hverandre. Kanskje bo sammen hvis dere får det som dere vil.

5. Tvinge den andre til å ta på dine hårete legger. "Ta på deeeen!"

6. Utveksle blikk og lyder bare den andre forstår. Det ser kanskje ut som et smil, men den andre vet at det egentlig betyr noe helt annet.

7. Gi hverandre sextips. Gjerne teknikker og stillinger med en velutviklet demonstrasjon.

8. Teste hverandres lukt. Dårlig ånde? Nope. Svettelukt? Nope. Klar for date!

9. Planlegge flere reiser sammen, blant annet en omfattende backpacking. Det blir heldigvis aldri noe av; dere har ikke nok disiplin når dere har sammen til å få gjort noe som helst.

10. Høre på samme sang på repeat. Fordi dere har samme musikksmak, selvfølgelig, og Justin Bieber er tidenes guilty pleasure.


FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

Psssst! Vi er på Snapchat også - stylistano :)

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold