Mean girls
Er du også glad for makeup?© Paramount Pictures, M.G. Films, Broadway Video

10 ting du kjenner deg igjen i hvis sminken din alltid er en smule ekstra

Faktisk er mottoet ditt “Jo mer, jo bedre”

6. juli 2020 av Zenia Andine Kehlet

1. Du har virkelig, VIRKELIG mye forskjellig sminke. Ja, selv om du kanskje ikke kan bruke alle dine fire foundations på én gang, så tilpasser du dem selvfølgelig etter årstid, vær og humør – du er jo ikke en noob!

2. Hver gang du prøver å tone sminken litt ned, går det fint i starten... men det er som noe i prosessen bare ikke vil samarbeide... og plutselig har du faktisk mer sminke på enn du pleier! 

3. Apropos å tone ned, så er et no makeup look nesten mer krevende. Det tar faktisk lang tid å legge sminke som gjør at det ser ut som om man ikke har noe sminke på. 

4. Og derfor vil du heller gå helt uten, hvis det skal være sånn. Hvorfor bruke så lang tid på et look som ikke får øynene dine til å stråle, fordi de ikke er innrammet i gull?

5. Venninnene dine sine festlooks minner mest om ditt hverdagslook. 

6. Du kan aldri nøyes med å kun bruke en eller to farger fra øyenskyggepalettet. Minst fem – og helst gjerne fler enn det. 

7. Faktisk så er mottoet ditt “Jo mere, jo bedre”.

8. Det er selvfølgelig sminken som er det viktigste for deg. Det er dumt når du må gå rundt som et fugleskremsel på håret fordi du ikke fikk tid til å ordne det. Men hallo, prioriteringer!

9. Når andre komplimenterer sminken din, håper du at de legger merke til alle de pengene og tiden du har lagt inn i det.

10. Og det finnes ingenting mer irriterende enn menn som sier: "du er finere når du ikke bruker så mye sminke". Som om du gjør det for deres skyld...

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold