© Silje Økland

10 ting du må gjøre i høst

Høsten kan ofte virke kjedelig og man mister inspirasjon til ting å gjøre. Vi gir deg 10 tips til hva du kan finne på!

8. oktober 2018 av Kristine Bruerberg Karlsen og Mathilde Sundal

Alle snakker om hvor inspirerende og deilig det skal bli å gå inn i en ny sesong, mens vi i Stylista sliter med å legge fra oss jobb selv når vi er hjemme. Derfor trenger vi et ekstra push når det kommer til det å ta det litt med ro, spesielt i en ellers hektisk hverdag. 

Prøv å gjøre to av tingene på denne listen i løpet av høsten - det synes vi du fortjener. 

 
10 TING DU MÅ GJØRE I HØST

1. Fargelegg

Fargelegging for voksne har blitt utrolig populært for tiden, og bokhandlere bugner over av fargeleggingsbøker i forskjellige varianter. Blant annet kule Fam Irvoll har gitt ut en egen bok kalt "Hysj, jeg fargelegger" - sjekk den ut her!

2. Slapp av

Hverdagen og perfeksjonsjaget tar opp mye tid og krefter hele året. Skal du ha nok energi til å stå på ut året, er høsten en god mulighet for å roe ned, slappe av og samle krefter. Sett deg til i sofaen med en kopp te, skru av mobilen og tilbring mer tid med familien.

3. Se en romantisk film

Høsten er en utmerket årstid for å slappe av med en film uten dårlig samvittighet. Vår favoritt er "The Notebook" som vi kan se om og om igjen. Se våre 20 forslag til romantiske filmer her!

4. Organiser garderoben din

Pakk vekk sommerklærne og gjør plass til varmere plagg i garderoben. Akkurat nå finnes det nok av mennesker som har bruk for plaggene du ikke bruker lengre, så gi bort så mye du kan til Røde Kors og Fretex.

5. Lær å strikke

Gjør noe fornuftig når du ellers bare skal daffe foran TV'en i høst! Lær deg å strikke eller hekle, og mekk sammen en kul genser eller et hjemmelaget skjerf. Enda bedre - begynn på julegavene!

LES OGSÅ: 10 problemer jenter har om høsten!

 

6. Gå en tur

Naturen er på sitt vakreste denne sesongen, så ikke gå glipp av høstfargene i skogen og parken når du har sjansen. Hvem vet, kanskje du til og med har nytt Insta-materiale?

7. Ha en jentekveld

Når var sist hele jentegjengen samlet seg og gjorde noe nytt? Ha karaokekveld, vinsmaking eller neglelakk-bonanza så fort alle har tid denne høsten. Se ti nye idéer til ting dere kan gjøre her!

8. Les en bok

Å kose seg med en kopp te og en god bok er det lite som slår om høsten. Vi gleder oss til å lese alle de nye bøkene som kommer i høst!

9. Organiser sminken din

Hvor kjipt er det ikke å ha sminken samlet i en sliten toalettmappe som ikke akkurat pynter opp? Vi har et par triks som gjør at du kan oppbevare sminken din stilig - sjekk idéene her!

10. Ansiktsmaske

Hudpleiere anbefaler å bruke ansiktsmaske to til tre ganger i uken, men hvor mange av oss opprettholder egentlig den rutinen? Avslutt to av dagene i uken med enten en hjemmelaget eller en kjøpt ansiktsmaske i 20 minutter - dét har du tid til!

Følg @Stylistano på facebook og Instagram!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold