© Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

10 ting single jenter kan gjøre på Valentines Day

Singel på Valentines Day?

13. februar 2017 av Annette Haga// Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

@kiarettahg// @thedelectablemissrobinson//


Valentines Day! Kjenner du at bare tanken gjør deg litt småkvalm?

Du er ikke alene, og dette er kanskje den dagen i året det er aller kjipest å være singel på. Selv om alle vet at det er en kommersiell høytid (og at det er mer stas med blomster, kort og gaver på en hvilken som helst annen dag ), så kan det likevel føles litt stusslig å sitte der alene. Hvis du har klikket deg inn på denne artikkelen ved en feiltagelse (les: at du er lykkelig forelsket i kjæresten din) burde du heller sjekke ut

Vi har satt sammen en liste over 10 ting single jenter kan gjøre på Valentines Day:

1. Gå på en blind date

Det må være verdens største klisje å finne den store kjærligheten på Valentines Day. Men tenk deg; alle single menn er jo i samme situasjon som deg. Saumfar Tinder eller de single kompisene til venninne dine og gå ut å gjør noe gøy. – Hvis du tør?

2. Inviter til jentekveld
Inviter alle de single venninnene dine på #wehatevalentinesday party. Lag gode drinker, dans og sett hæla i taket og tenna i tapeten. Eller lag brownies, kjøp inn masse snop og se alle filmene med Ryan Gosling og Channing Tatum på rad.

3. Gå på kino
Ta med deg en singel venninne på kino. Og hvis du skulle være så uheldig å ikke ha noen single venninner, ta med deg mamma! Et hett tips er jo "Fifty Shades of Darker" som går nå!

4. Spander på deg spa
Book deg inn på et spa og skjem bort deg selv. Hvis du ikke har råd til det, kan du kjøre hjemmespa.

5. Seriemaraton
Ta på deg pysj, finn fram masse godt, innta sofaen med pledd og se en hel serie. Vi kan anbefale "Sex and the city", "The O.C", "One Tree Hill", "Jessica Jones" eller hva med et godt gammeldags "Friends"-maraton?

6. Bak noe digg
Lag noe supergodt og kos deg masse i ditt eget selskap. Eller inviter de single venninnene dine på munchies party.

Se flere fristende oppskrifter på maaltid.no

7. Nettshopping
Sett deg ned med alle favorittbutikkene dine på nett, planlegg vårgarderoben og kjøp noe skikkelig fint til deg selv. På Stylista finner du masse inspirasjon til vårshoppingen nå!

8. Familiekos
Inviter hele familien på en skikkelig søndagsmiddag. Skikkelig god mat, dessert og familietid. Spill et morsomt spill og kos dere skikkelig. Har dere gjort det etter jul?

9. Date med en singel venninne
Hvis du har en så klart. Og det kan også være en singel kompis. Bare han skjønner at det KUN er en vennskapelig. Planlegg at dere skal gi hverandre en liten gave, book bord på en fresh restaurant og ha kvalitetstid sammen uten mobil.

10. Overse dagen totalt
Logg deg av sosiale medier. Da slipper du å se alle rosebukettene, smykkene, kyssebildene og klisset som kommer til å deles. Se det for deg: #luckiestgirlintheworld #valentinesday #love #heart #bf. Mer som #æsj #wtf #fml #puke #iknowhecheatedonyoulastyear.
Lat som om det er en helt vanlig dag. For det er det jo faktisk egentlig.

Happy FU#$%&* Valentines Day! FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT; STYLISTANO 

NYHETSBREV