© Getty Images

10 ting søstre vil kjenne seg igjen i

Søstre: les dette!

27. august 2017 av Kristine Bruerberg Karlsen

Vi i redaksjonen har en god del erfaring med søsken, men det virker som om det alltid er de med en eller flere søstre som har flest gærne, morsomme og rare historier. Det er gjerne søstre som har de slemmeste kranglene, de fineste minnene og samme, dårlige humor. Vi har tatt en runde, og samlet 10 punkter alle med en eller flere søstre vil kjenne seg igjen i.

Les også: Lauren Conrad om når man bør bli samboere

DETTE VIL ALLE SØSTRE KJENNE SEG IGJEN I

1. Matchende antrekk

Da dere var yngre kledde moren dere i matchende og gjerne samme antrekk. Det var ikke alltid like kult, spesielt når familie og venner ikke så forskjell på dere. Lillesøster kunne synes det var skikkelig kult å bli kledd i samme klær som storesøster, mens storesøster bare hatet livet sitt.

2. Tvilling

Etter at du så "Foreldrefellen" da du var yngre, skulle du alltid ønske at du hadde hatt en tvilling i stedet for en søster. Dermed kunne dere spilt både foreldrene deres og andre et puss ved å forsvinne og dukke opp igjen andre steder. Elsk på Mary Kate og Ashley, og Lindsay Lohan ganger to!

3. Samme alder - samme smak

Hvis aldersforskjellen mellom dere ikke er så stor, vil dere mest sannsynlig ha mange felles minner i dag. Filmer, musikk, bøker og spill ble gjerne byttelånt frem og tilbake, med eller uten lov. Derfor har dere kanskje utviklet samme smak for musikk og klær, og kan gi hverandre tips og råd den dag i dag?

4. Skolen

Det var noen fordeler ved å gå på samme skole da man vokste opp. Storesøster hadde lært alt før deg og kunne lære det videre. I tillegg var det stas å alltid bli passet på, og å alltid kunne løpe til storesøster hvis noen sa noe slemt. - "Du kødder ikke med søstera mi"! Og det er litt kult å være den eldste som kan ALT og.

5. Navn

Det er nok ikke så lett å være foreldre hvis man har 2, 3 eller flere døtre, og du kun skal ha tak i én av dem. Spesielt hvis alle har samme bokstavending i navnet. "Katri-Hele-KRISTINE!" Spesielt besteforeldre hadde problemer med å si riktig navn, og enkelte ganger lot du være å rette på dem også. Katrine er tross alt ikke så langt unna Kristine uansett. Hvordan Kris Jenner holder styr på alle K-ene sine kan man jo lure på!

6. "Dere er så likeee!"

Finnes det noe mer irriterende? Greit nok hvis man fisker etter det, men hvis man konstant får høre hvor mye man ligner - både nese, hake, hår, øyne og alt annet - så kan det fort bli litt slitsomt. Vi kommer fra samme mamma og pappa - hva forventer du?

7. ID

Fordelen ved å være lillesøster er helt klart at man enten kan låne eller rappe ID'en til storesøster for å dra ut i helgene. Ikke en særlig lur idé, men en kveld eller to kan være ganske moro. Ikke minst adrenalinet man får!

8. Hemmeligheter

Hvis man gjorde alt sammen i barndommen, ble man nok tvunget til å holde på mange hemmeligheter for søsteren sin. Ikke bare ting man har gjort som man egentlig ikke fikk lov til, men også forelskelser, flauser, drømmer og tanker. En god hevn var gjerne å fortelle en pinlig ting til søsterens venner eller klassekamerater - slemt, men gøy!

9. Kopi

Selv om dere aldri i livet ville innrømmet det, har dere kopiert hverandre utallige ganger gjennom oppveksten. To hoder tenker gjerne bedre enn ett, og da vil den ene alltid ha et kult antrekk den andre vil kopiere, og omvendt.

10. Bestevenner

Sjansen for at dere i dag er, eller en gang i fremtiden blir bestevenninner er stor. Enten om man vil eller ikke, har man en søster livet ut som forhåpentligvis støtter deg i alt du gjør, og er der for deg når du trenger det. 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold