© New Girl, Fox

11 grunner til at barndomsvenninnen din er den beste

Nummer 7: Det kan være måneder mellom deg, men det føles som om du aldri har vært borte fra hverandre

2. februar 2019 av Sara Møller Christensen

1. Dere kan være sammen helt uten å si noe. Dere har for lengst kommet over det stadiet hvor dere føler at dere må underholde hverandre – det har dere TV-en til. 

2. Du kjenner hennes familie og hun kjenner din. Det gjør det jo litt enklere når du skal forklare hvorfor hun er trøtt om dagen, eller når du trenger gavetips til far. 

3. Dere har mange historier om livet sammen, som dere får helt latterkrampe av. Det er nok at en av dere sier: "Husker du den gangen på hytta...", og så vet dere begge hva det er snakk om. 

4. Hun kan gjerne se deg gråte. Du trenger ikke å være sterk og holde tårerne tilbake for hennes skyld. Det er ikke noe hun ikke har sett før.

5. Du trenger ikke å gi henne en lang oppdatering når du forklarer hvorfor du gjør som du gjør i datinglivet. Hun husker godt hvor mye den forrige typen såret deg, og hvorfor du derfor har litt problemer med å stole på han nye. 

6. Din intime sfære har for lenge siden blitt brutt ned. Hun kan helt fint sminke seg mens du dusjer på samme bad. Og hvis du trenger å fjerne pessaren (eller tampongen) som Carrie i Sex og City, så vet du hvem du skal spørre.

7. Dere trenger ikke se hverandre eller snakke på telefonen så ofte. Når dere ser hverandre etter flere måneder, er det akkurat som om dere aldri har vært fraskilt. 

8. Dere lekte de samme rare lekene som barn. Kanskje noen ikke skjønner greia, men det gjør dere – og det er det som betyr noe!

9. Hun lager alltid mat du liker når du er på besøk. Hun vet veldig godt at du hater dill, men elsker persille. 

10. Hun ble venn med deg for den du er. Det var før den "riktige" jobben, de "riktige" klærne og "vi er begge single". 

11. Du trenger aldri å være redd for å skremme henne bort. Nå har dere vært venner så lenge, at dere kommer til å leve lykkelig resten av livet. 

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

NYHETSBREV