© Getty Images, Giphy

11 problemer lave jenter har

Problemer lave jenter har

28. februar 2016 av Kristine Bruerberg Karlsen

Alle tror det bare er fryd og gammen å være lav; Kjæresten din kan lett plukke deg opp, en crop top ser bra ut nesten uansett og betegnelsen "petite" er kanskje noe av det mest sexy du kan bli kalt. Som alle andre, derimot, har lave jenter også et par utfordringer i hverdagen.

Blondiner er lei av blondinevitser, jenter med langt hår er lei av at håret setter seg fast overalt og jenter med tynt hår er lei av at håret bare henger rett ned. Les lista under for å vite problemene lave jenter har.

11 PROBLEMER LAVE JENTER HAR

1. Kjøkkenbenken

Å lage middag er en sirkusakt fordi du må løfte deg opp på kjøkkenbenken om og om igjen for å nå ingredienser i de øverste hyllene. Se positivt på det - du får skikkelig sterke armer!

2. "Søt"

Det er kjedelig å bli kalt for søt hver gang du drar ut på byen når du egentlig gikk for sexy. Enkelte kan være nedlatende uten at de tenker over det. Spesielt hvis de klapper deg på hodet i tillegg.

3. ID

Det var kult å bli spurt om legitimasjon da du var 18. Når du er 28, derimot...

4. Baren

Å bestille en drink ute på byen krever enormt mye. Først må du kjempe deg frem til baren, og deretter prøve å få oppmerksomheten til bartenderen selv om du knapt rekker opp til bardisken. Like greit å sette av et kvarter først som sist.

5. Kino/konsert

Det burde finnes egne avgrensede områder på konserter og i kinosalen for oss som er lave. "Åja, du skulle SE Beyoncé og?"

6. Krakk

Krakker everywhere. Godt de er billige på Ikea, for du trenger minst tre eller fire stykker rundt om i leiligheten.

7. Klær

Dette er kanskje det aller verste. Bukser passer ALDRI, så alle buksene dine har brettekanter nederst fordi de er for lange i bena. Det ser ut som du går i barnehagen hvis du går i jumpsuit eller overalls. Skjerfet når deg til knærne. Alle skjørt blir maxiskjørt. T-skjorter blir kjoler. Maxikjole, hva er det?

8. Bilen

Du må konstant justere setehøyden i bilene du skal kjøre. Enkelte må også bruke en pute for å komme høyt nok. Og du fant først nå ut av at høye mennesker faktisk kan se panseret på bilen mens de kjører...

9. Butikken

En tur til butikken er en tur i Tarzan-løypa. Hvis du ikke er i humør til å klatre for å nå varer i den øverste hylla, er det bare å flørte seg til litt hjelp. Du har tross alt blitt god på det etter et par ganger.

10. Kyssing

Kyssing er utrolig slitsomt. Du får vondt i nakken og blir sliten av å stå på tærne, mens kjæresten din får vondt av å bøye seg ned. Det er også skikkelig kleint å holde hender. Det går ikke, på en måte...

11. Snø

Som om ikke snø var kaldt og forferdelig nok fra før, gjør det også at du må bruke mer krefter når du går enn alle andre. I tillegg er det kjempevanskelig å få snøen vekk fra toppen av bilen uten å bruke et slags redskap.

We feel your pain!

Likte du saken? Da kan du kose deg med mange flere jenteproblemer her!

9 problemer barmfagre jenter har kan du lese her!

Se alt om The Boxing Braid på Costume.no

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT; STYLISTANO

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold