Miley Cyrus and Liam Hemsworth
© Getty Images

14 tegn på at dere hører sammen

Hvis alle punktene under passer dere, er det bare å sende ut bryllupsinvitasjonene med en gang!

25. april 2019 av Sara Møller Christensen

1. Dere får frem det beste i hverandre. Du føler deg som en Superwoman som får til alt, bare fordi han har troen på deg. 

2. Dere er ikke redde for konflikter.  Dere vet nemlig at konflikter oppstår i alle forhold, og at man håndterer de ved å prate sammen - ikke ved å storme ut av døren.

3. Dere ler sammen. Du syntes han er et av de morsomste menneskene i verden (selv om du selvfølgelig godt vet at det er en stor, fet løgn). 

4. Dere spiller ikke et spill eller følger uskrevne datingregler. Hvis du har lyst til å sende han en melding, så gjør du det uten å tenke deg om to ganger. 

5. Dere fyller livene deres med andre ting, men setter hverandre først når det virkelig gjelder. Det kan godt være at dere begge elsker jobben deres, men dere elsker hverandre høyest. 

6. Dere har kommet dere gjennom store prøvelser uten å kverke hverandre. Her tenker vi på reiser, lange dager på IKEA og helgeturer med svigers. 

7. Dere er ikke redde for å være 'stygge' foran hverandre. Men dere vet også hvor viktig det er å pynte seg for den andres skyld, en gang i blant.  

8. Dere forteller hverandre alt. Også mer enn dere forteller vennene deres eller familien.

9. Dere kan ikke holde fingrene fra hverandre. Sexlysten kan være dalende i perioder, men dere er helt grunnleggende tiltrukket av hverandre og har alltid lyst til å kysse, kose og holde hender. 

10. Dere vil hellere bo med hverandre enn hver for seg. Det er fett å bo alene, men ingenting slår å bo sammen med the one.

11. Dere gjør alt for å ha et godt forhold til hverandres nærmeste. Ja, også til svigemor!  

12. Dere har like verdier. Dere er ikke alltid enige om hva dere skal spise til frokost, eller hvilken Netflix-serie som er best, men dere er på samme side når det kommer til livets store avgjørelser. 

13. Dere ofrer dere selv for hverandres skyld. Okay, du fikk kanskje ikke drømmeferien i år, men så lenge han også gir seg på noe, så går det greit. 

14. Dere planlegger fremover - sammen. Og generelt er ingen av dere redde for å snakke om fremtiden, fordi dere allerede vet at dere vil tilbringe den sammen.  

Få det siste inne mote- og skjønnhetstips og nyheter om bloggere og kjendiser hver eneste uke! Les mer

NYHETSBREV