Monica fra Friends
Er du en clean-freak som Monica fra Friends? © Warner Bros. Television, Bright/Kauffman/Crane Productions

15 ting du aldri kan gjøre hjemme hos en clean-freak

Behold håret på hodet, søster!

29. mars 2019 av Sara Møller Christensen

1. Tørke noe på gulvet også tørke noe på bordet - med SAMME klut. Hvorfor insisterer du på å gjøre mitt bord om til en bakteriebombe, hvorfor?! 

2. Sette putene på plass i sofaen. Takk for forsøket, men nei takk. Det er IKKE sånn putene skal ligge. 

3. Sette noe på feil hylle i kjøleskapet. Hva fikk deg til å tro at kjøttet skal stå på samme hylle som grønnsakene? Vet du i det hele tatt hva en bakterie er?!? 


5. Gå inn med sko. For fem minutter gikk du på en gate som noen helt sikkert har tisset på. Nå tråkker du på mitt gulv. Great

6. Sette ting feil i oppvaskmaskinen. Vi vet godt at du bare prøver å hjelpe, men det behøver du virkelig ikke. Vi kommer bare sette alt inn på nytt når du har gått.  

7. Sette ting på feil plass når de tar ut av oppvaskmaskinen. Men det er da helt logisk å sette grytene samme med glassene. Helt logisk...  

8. Kaste deg på den nyoppredde sengen. Nå var dynen så flott og luftig. Det er den ikke lengre... Bare sånn at du vet det: vi vil ved første ledige anledning snike oss inn på soverommet for å rette på skaden. Noen vil kanskje kalle det en dårlig vane, men vi er uenige.

9. Sette et vått glass direkte på trebordet. Har du hørt om en coaster?

10. Slenge fra deg alle tingene dine rett ved inngangsdøren. Hva vil den neste gjesten tro? At det er vi som roter?! Oh, the horror

11. Bruke toalettbørsten uten å skylle den ren etter bruk. Vi blir kvalme bare av tanken. 


Har du noen dårlige vaner selv?..: 8 ekle ting vi gjør på kjøkkenet

12. Tørke flekker på bordet med en ren klut. Vet du egentlig hva en ren klut skal brukes til? Rent servise. Vet du hva en ren klut ikke skal brukes til? Sølt saus/melk/juice!

13. Skylle din tallerken uten å skrape av matrestene først. Har du selv tenkt å samle de våte matrestene fra vasken med dine bare hender? Nei?! MEN HVORFOR GJØR DU DET DA??! 

14. Sette ting på feil plass etter at du har brukt de. Du må gjerne kikke i en bok eller se nærmere på en vase. Men bare hvis du husker KONKREKT hvor de var plassert. 

15. Kaste ting på gulvet. Verst av alt: En busemann selvfølgelig! Men vi er heller ikke fan av død hud, negler eller hårstrå... Tror du dette er en avfallsplass?! It is not!

Få det siste inne mote- og skjønnhetstips og nyheter om bloggere og kjendiser hver eneste uke! Meld deg på Stylistas nyhetsbrev her

NYHETSBREV