Redigeringsapper til Iphone
© Getty Images

5 bilderedigeringsapper vi elsker

Ønsker du å bli proff på å redigere bildene dine på mobilen? Vi tipser deg om våre favorittapper!

29. mars 2019 av Mathilde Sundal

Selv om det kan være kleint å ha fotoshot med venninner ute blant folk, er det ikke mye som er så gøy som å redigere bildene etterpå! Spesielt hvis du har gode apper å redigere i. Før i tiden redigerte vi (som sikkert alle andre) bildene våre rett i Instagramappen, men nå finnes det så mange muligheter at det nesten er vanskelig å velge. 

Vi har plukket ut våre favoritter av redigeringsprogrammer som vi bruker!

VSCO

Denne redigeringsappen har så mange muligheter at det blir nesten vanskelig å velge. Du kan laste ned appen gratis og da følger det med noen filtre du kan bruke fritt, men det er også mulig å kjøpe flere filtere etter ønske. I tillegg kan du endre alt fra lysstyrke, kontrast, hvitbalanse og mye mer. Perfekt for deg som elsker å sitte og redigere bilder på mobilen!

Lightroom

Denne bilderedigeringsappen tilhører Adobe, og kan også kjøpes til å ha på PC´en. Men det er altså mulig å laste ned appen gratis på mobilen uten abonnent. Her kan du endre alt fra lysstyrke, kontrast, farger og retusjere vekk uønskede objekter. Det vi elsker med denne appen er at du kan lagre måten du har redigert bildet ditt på, og enkelt bruke lik innstilling på neste bilde. 

HUJI

Dette er vel teknisk sett ikke en bilderedigeringsapp, men den er helt fantastisk! Hele formen er lagt opp som et engangskamera, og redigerer bildene automatisk i et kult vintage-filter. Altså – dette er ikke en app for deg som trenger å ta tusen bilder før du er fornøyd eller ønsker å redigere selv, men den gir fantastiske og kule bilder.

Unfold

Denne appen gir deg dessverre ikke muligheten til å redigere lys og kontrast på bildene, men den gir deg uendelige muligheter til å lage et kult oppsett av bildene dine. Du kan legge inn tekst og plassere bildene dine på mange forskjellige måter. Perfekt til kule Instastories!

Snapseed

Hvis du er én av dem som trenger uendelige muligheter og kan bruke flere timer på å redigere bildene dine er Snapseed noe for deg. Her finnes det ferdigstilte filtre, men også redigeringsmuligheter med alt fra bildejusteringer, rensing til kontraster. Det er også enkelt og ikke vanskelig å sette seg inn i!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold