Filmtips netflix
© Netflix

5 grunner til å se To all the boys i've loved before

Vi kunne sett denne filmen om igjen og om igjen!

25. oktober 2018 av Mathilde Sundal

Hvis du er som oss og elsker filmer som «Sierra Burgess is a loser», «The kissing booth»,«Wild child» og «Easy A», da kommer du elske Netflix-filmen «To all the boys i've loved before». Vi koste oss gjennom hele den søte, romantiske og morsomme filmen og klager IKKE hvis vi må se den igjen!

Se traileren, les grunnene og se filmen:

Lara Jean/Lana Condor

Hovedrollen i filmen heter Lara Jean, og spilles av Lana Condor. Hun er en fantastisk skuespiller som er veldig up and coming. 21-åringen spiller rollen som Lara Jean på en utrolig troverdig måte, og vi bare elsker denne karakteren. Selv om Lara Jean er en sjenert og tilbaketrukken jente ler vi godt av alle de uheldige situasjonene hun havner opp i, samtidig som vi må rose henne for å stå opp for familien sin, vennene sine og seg selv når det virkelig gjelder.

Humoren

Det er ikke den klassiske komedien hvor du må ta på pause for latterkrampene gjør så du ikke får med deg alt som skjer, MEN om vi koste oss til Lara Jeans flauser, kleine øyeblikk og morsomme sitater er det ingen tvil om. 

Familiesammenholdet

Bortsett fra de romantiske scenene i filmen er familien til Lara Jean noe av det søteste. Hvordan søstrene inkluderer hverandre, passer på hverandre og står opp for hverandre er fantastisk. + faren som bare er helt nydelig!!

Feelgood

Denne familien kan absolutt bli katogorisert som en feelgood-film. Den er er full av kjærlighet, søte øyeblikk og latter. Hva er vel bedre enn å se en film med High School-drama og kjekke gutter? Som tar oss over på neste grunn...

Noah Centineo

Vi vet... vi brukte dette argumentet på saken vi skrev om 5 grunner til å se Sierra Burgess is a loser. Men hello, se på han da! (Noah er forresten ikke den eneste kjekke gutten i den filmen).

View this post on Instagram

I still see you

A post shared by Noah Centineo (@ncentineo) on

Visste du at «To all the boys i've loved before» faktisk er en roman, og at det finnes oppfølgere? Så hvis du ikke orker å vente på at Netflix skal lage film nummer to kan du gjøre som i gamle dager og lese boken, «P.S: I still love you».

Følg @Stylistano på FACEBOOK og INSTAGRAM

NYHETSBREV