Friends Monica, Rachel, Phoebe
© Warner Bros. Television

6 venninner som hjelper deg gjennom 20-årene

Venninner er gull verdt, og du har virkelig bruk for dine aller beste venninner for å komme deg helskinnet gjennom 20-årene. Disse 6 venninnene er helt uunnværlige - enig?

14. februar 2019 av Maria Broe Trustrup Hansen

Dine venninner er virkelig gull verdt, og du kan ikke leve uten dem. Punktum! Noen venninner har du kjent hele livet, mens andre er kommet inn i livet ditt ved senere anledninger. det fantastiske er at du har bruk for dem alle! 

Dine venninner er ikke like (heldigvis!), så her er 6 forskjellige venninner som er helt geniale, og helt uunværlige gjennom 20-årene. 

1. Barndomsvenninnen 

Hun vet ALT. Hun kjenner dine skjøre, fine og alvorlige sider, og hun vet hva som gjør deg lykkelig og hva som får deg til å gå under. Det fantastiske med barndomsvenninnen din er at dere ikke trenger å treffes hver dag - vennskapet står stødig uansett, og det føles aldri ut som om dere har vært fra hverandre når dere sees. 

En annen bonus med barndomsvenninnen er at hun også kjenner familien din. Det er sjeldent at man introduserer venner for familien i voksen alder, men det er virkelig gull verdt når du har en venninne som kjenner årsakene til hvorfor du har et vanskelig forhold til din far eller hvorfor du ikke kommer overens med din mor. 

2. Singleveninnen

Ditt kjærlighetsliv kommer garantert til å være en berg-og-dalbanetur i løpet av 20-årene, og her er din single venninne en utrolig støtte. Når eksen er i nærheten, Tinder-daten er et mareritt eller når du ikke vet hva du skal skrive til han du flørter med - da kommer venninnen din alltid til unnsetning.  

Single-tilværelsen er både spennende og tøff, og noen ganger føles det bedre å dele oppturene og nedturene med dine single venninner, istedenfor de som har vært i et forhold i evigheter. Dine single venninner forstår din situasjon og dømmer deg ikke! 

Rachel fra Friends
© Giphy.com

3. Den ærlige venninnen

Noen ganger er det nødvendig at sannheten kommer frem - uansett hvor stygg og motbydelig den er. Selv om de fleste venninne dine (forhåpentligvis) alltid er ærlige, har vi nok alle sammen en venninne i gjengen som er ekstra ærlig. Selv om brutal ærlighet noen ganger kan skape dårlig stemning, er den også viktig - for det er virkelig sant at ærlighet varer lengst. 

Bevares, den brutale kan noen ganger være litt for hard, spesielt når det gjelder sex, men husk at din venninnes ærlighet som oftest kommer i beste mening og faktisk kan redde deg. 

4. Studievenninnen

20-årene er også fylt med uendelige timer begravet i bøker, eksamener og irritasjon over veilederen som ikke forstår noe som helst. Da er studievenninnen din er den eneste som du vil snakke med om oppgaven du jobber med som fyller hele din verden.

Studievenninnen forstår din hverdag, og hun tenker de samme tankene rundt valg av utdannelse og fremtiden - og spesielt hvordan man skal lande drømmejobben. Og så er hun en genial partner på fredagsbaren, fordi hun kjenner han fra den andre klassen du gjerne vil bli kjent med...   

Sarah Michelle Geller
© Giphy.com

5. Festvenninnen

Du kommer deg ikke gjennom 20-årene uten en festvenninne! Hun er den som alltid setter i gang festen, og hun sørger for å få deg i godt humør på en regnværsdag. Du vet når kjæresten din er en idiot, når foreleseren din suger og når du har fått en stor kvise i pannen? Akkurat da kommer festvenninnen inn, tar deg med ut på byen og får deg til å glemme tid og sted!  

Din party-venninne tar ikke livet så tungt, og selv om ærlighet, dybde og nærvær er viktig i gode vennskap, er det også nødvendig å kunne slå ut håret og kun være én ting: UNG! 

© Giphy.com

6. Storesøster-venninnen

Alle venninnegjenger har behov for en storesøster. Hun som planlegger og sørger for at alle i gjengen har det bra. Din storesøster-venninne har styr på sakene - spesielt når du ikke har det. 

Storesøster-venninnen sørger for at dine gode intensjoner om å arrangere den årlige sommerferien faktisk blir realisert, og hun står klar med både handleliste og program når turen står for døren. Vi elsker alle våre storesøsken, så vi må jammen bli bedre til å verdsette vår storesøster-venninne, syntes du ikke? 

Vil du delta i konkurranser og lese spennende nyheter? Meld deg på vårt nyhetsbrev her

NYHETSBREV