Søtt par på sommerdate
Invitér han kjekke på en hyggelig og gøyal date © Getty Images

7 spennende sommerdater flørten vil digge

Han sier nok ikke nei til guacamole, taco, jordbær og tequila!

22. mai 2019 av Helene Hyldgaard-Jensen

Om sommeren er det mange muligheter for å gjøre noe gøy og annerledes. Man skal nyte det gode været, og kjæresten skal koses med. Ekstra gøy er det når den ene har planlagt noe for den andre - alle digger jo å bli overrasket!  

Er du litt tom for idéer vil du finne god hjelp her. Vi har samlet syv ideer til sommerlige dater som vil gjøre kjæresten eller flørten din ekstra glad en sommerdag.  

1. Selvplukk av jordbær

Det er ikke mye som slår søte, norske jordbær - spesielt hvis du plukker dem selv! 

Inviter flørten med på en selvplukk-tur, hvor dere kan gå i solen, skravle og spise søte jordbær.  Her kan du få et overblikk over selvplukk i landet.  

2. Glamping

Jepp, du leste riktig. Glam og camping – bedre blir det visst ikke? Sett et telt opp ute i hagen, eller lengre unna, hvis du trenger å komme deg bort. Fyll teltet med store puter, tepper, kald vin og jordbær dyppet i sjokolade. 

Dersom dere er heldige med været kan dere sitte utendørs og kikke på stjernene. Girlfriend of the year – ja, det blir du nok etter denne daten! 

3. Gin og tonic-smaking 

Vin- og ølsmaking blir aldri kjedelig, meeen den perfekte sommerdaten krever litt mer kreativitet, så her er vårt forslag: Kjøp noen forskellige typer tonics og gins, og prøv dere frem. Lag eventuelt et skjema hvor dere bedømmer alle typene, eller prøv dere frem med blindsmaking. 

Gin og tonic, solskinn og kjærlighet – det blir ikke bedre enn det. Spesielt hvis stemningen blir litt hot etter et par drinks... Yes, please

4. Mexikansk aften

Guacamole, tacos, freshe farger og tequila! Temaaften er en super idé til en morsom date.

Sett på en meksikansk spilleliste på Spotify, ta på noen sombreros, og kos dere med god mat og god stemning, som om dere faktisk var i Mexico. Skal du dra den helt kun, kan du jo overraske kjæresten med en liten piñata med premie til vinneren! 

5. Utekino

Den mest tradisjonelle daten er nok å dra på kino med kjæresten. Det kan du gjøre året rundt, men du kan ikke alltid invitere han til Utekino! Dette arrangeres flere steder i vårt langstrakte land på sommerstid, både Oslo, Jessheim, Moss og Drammen har hyggelige arrangementer i sommer.

Pakk dere inn i masse dyner, kjøp smågodt og popcorn - og gjør hva enn dere har lyst til. Endelig en kino hvor man kan snakke om filmen - under filmen! Hvis dere overhodet får sett filmen da... 

6. Drunch

Det er alltid gøy å være litt beruset med en flørt en lørdagskveld. Selv om dette kanskje ikke bør bli en hverdagsting, hvorfor ikke bli litt brisne sammen under helge-brunsjen?

Du kan holde en drunk brunch for kjæresten utenfor i sommerværet! Da blir frokosten mye morsommere, og sjansen er stor for at dere plutselig ender opp på en badetur utenfor i det gode været. Drunchen kan selvfølgelig også være like hyggelig uten alkohol!  

7. Kakekrigen

Jepp, dere skal ikke se på programmet, men lage deres eget! Skriv ned tre desserter på tre papirbiter, og legg de i en pose. 

En og en trekker dere en oppskrift fra posen, så dere til slutt sitter med tre desserter hver. Nå gjelder det bare å bake løs og å lage kakene på kortest mulig tid. På den måten får dere både konkurranse og premie - begge to!  

Få det siste inne mote- og skjønnhetstips og nyheter om bloggere og kjendiser hver eneste uke! Les mer

NYHETSBREV