© Getty Images

8 dating-profiler du garantert kjenner igjen

8 typiske dating-profiler

29. august 2017 av Stylista-teamet

De fleste single jenter i 2017 har mest sannsynlig vært innom en dating-app, med varierende suksess. At det kan være vanskelig å velge ut de perfekte profilbildene kan de fleste være enige i.

Man vil gjerne fremstå både morsom og seriøs, kul og sporty på samme tid - noe som kan være utfordrende å vise ved hjelp av kun bilder. Men det er ikke bare jenter som synes dette, for vi blir ofte fascinert over hvordan gutta velger å presentere seg selv. 

Her er 8 typiske dating-profiler du ganske sikkert kjenner igjen:

 

1. Speilapekatten

En av de vanligste dating-profilene du møter på online, er de som legger ut bilder av seg selv - tatt i speilet. Til deres forsvar skal det legges til at det ikke alltid er så lett å ta den perfekte selfien.

2. Eventyreren

Strikkhopping, kajakkpadling, fallskjermhopping, rafting, fjellklatring - listen over ekstreme eventyr er lang, og ingenting ser ut til å være for spennende for denne personen. Vær forberedt på å risikere livet på første date!

3. Den barnevennlige

Åh, for en søt baby! Men hey, det er jo egentlig bare en rekvisitt til det nye datingbildet... Hmm, litt creepy.

4. Groupien

Flott at du har mange venner altså, men det er litt irriterende med sosiale kameloner som liker å skjule seg blant andre på bildet. Plutselig ender du opp på date med en annen enn den du egentlig trodde du skulle møte...

 

© Annijor


5. Dyrevennen

Det er svært populært å vise omverdenen at man er en dyrevenn. Enten i form av å kose med en søt valp eller å posere med en slimete fisk.

6. Den ansiktsløse

I dette tilfellet er ikke ansiktet så viktig, men det er heller ikke innsiden som teller. Det er faktisk bare kroppen. Derfor hjelper det om du er kroppsbygger - eller om du har et avslappet forhold til kjærlighetshåndtakene dine - hvis du velger denne typen profilbilde.

7. Tegneseriefiguren

Du har sannsynligvis sett en profil med bare tegnede bilder på Happn eller Tinder. Men selv om mange av oss ville elske å date Snurre Sprett eller Batman, er dette egentlig ikke veien å gå...

8. Treningsnarkoman

Denne profilen er full av selfies fra treningssenteret og løperunden. For at du skal få oppmerksomhet fra denne personen, må du kjenne til det beste proteinpulveret og den nyeste cross-fit-treningen. Ellers er du ute av løpet.

Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold