Årets Stylista 2018 + Olympus PEN

Flere bilder fra Årets Stylista tatt med Olympus PEN E-PL9.

8. juni 2018 av Bonnier Creative Studio

Vinneren av årets Stylista var så heldig å stikke av med det nyeste Olympus PEN-kameraet (E-PL9)! Olympus PEN har allerede blitt en kjær følgesvenn for mange bloggere, og det er ikke uten grunn. Kameraet tar skarpe, klare bilder i all slags lys og er et must for deg som er glad i fotografi, mote og livsstil. Kvaliteten er også god nok til at bildene skal forstørres og henges i store rammer på veggen.

Det beste med Olympus PEN E-PL9 er at det er lekende lett å få gode bilder. Med berøringsskjerm er det enkelt å få tilgang til alle de fine, kreative opptaksmodusene. Kameraet har også innebygd Wi-Fi og Bluetooth slik at bildene kan overføres direkte til telefonen og legges ut på Instagram i en fei.

I tillegg til at bildene ser profesjonelle og smashing ut, er også kameraet ganske vakkert i seg selv. Olympus PEN E-PL9 kommer i flere fine farger som hvitt, sort og brunt. På Årets Stylista 2018 lanserte Olympus også en helt ny farge av E-PL9, nå kommer det en special edition i blått. Dette kameraet kommer til å passe perfekt til denimlooken! Velg en farge som passer din stil, sleng kamera rundt halsen og la det bli en kul del av antrekket. 

Vinneren av Instagram-konkurransen som ble arrangert under sommerfesten er Camilla Kjerstad - Gratulerer!

Her kommer flere bilder fra Årets Stylista 2018, tatt med Olympus PEN E-PL9:

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio for Olympus

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold