© Getty Images

Bikiniproblemer alle jenter forstår

Whoops!

6. juli 2017 av Kristine Bruerberg Karlsen

Sommeren er her endelig! Spesielt har vi gledet oss til å bade - det er en barnslig aktivitet vi aldri blir for voksne til. Dessverre har vi en tendens til å glemme alle de negative tingene som har med stranda og bading å gjøre, og vi glemmer alltid følelsen av å gå offentlig i bikini for første gang siden sist sommer. Kjenner du deg igjen? Sjekk punktene nedenfor og du kommer på alle problemene du hadde med bikini i fjor sommer.

1. Størrelse

De som tenkte at det var smart å selge bikinitopp og truse i samme størrelse sammen, må ha hatt en helt symmetrisk kropp. Eller ha vært en mann. Hvem har samme størrelse på overdelen som underdelen? Tommel opp for billige, separate deler!

2. Skjule juvelene

Ikke bare må høye jenter finne seg i spørsmål og kommentarer når de har på seg høye hæler, men det også veldig vanskelig å finne en bikinitruse som dekker juvelene. Enten må man på evig bikinitrusejakt, eller finne seg i å dra den opp hele dagen. Og antageligvis miste den det sekundet du går ut i vannet.

3. Uvelkomne sprekker

Uansett hvor godt bikinitrusen passer i prøverommet, vil den skli steder når du går på stranden. Derfor må man konstant gjemme seg i et håndkle eller finne et toalett for å dra den ut og vekk og bort fra steder det virkelig ikke er pent at den sitter. Vi syntes alltid så synd på venninner som drar på stranden med en håpløs bikini som må rettes på bare de snur seg eller flytter på bena.

4. Krympet bikini

Man skulle tro de hadde fikset dette problemet i 2015, men det er altså fremdeles en realitet. Bikiner har en tendens til å krympe etter at de har tørket, noe som gjør det vanskelig å få den til å passe igjen etter at du for eksempel har badet og så vært på do. Vi har dessverre ingen god forklaring på fenomenet, og dermed heller ikke en god løsning.

5. Flytende skjørt

Dette var muligens et større problem da du var yngre, men bikinitruse med skjørt funker rett og slett ikke. Det er en veldig søt detalj på land, men i vannet vil skjørtet flyte opp og følge etter deg hvor enn du går. Litt kleint, men OK.

it's Britney bitch

A post shared by A N N I J O R (@annijor) on


6. Store bølger

Store bølger er gøy, men ikke lek i dem med mindre du vet at bikinien din tåler det. Én kraftig bølge, og du står uten BH og aner ikke hvor den er eller hvordan du skal finne den. Dette har skjedd med oss flere ganger, og er like flaut (DRITflaut) hver gang.

7. Barbering

Vi har gått gjennom vinteren uten å barbere nesten noe som helst, og synes derfor at tanken på å fjerne hår både her og der ukentlig er utrolig slitsom. Vi beundrer jentene som gir fingeren til barberingspresset, og skulle ønske vi var like tøffe. Hvor deilig hadde det ikke vært?

8. Trekant

Ærlig talt, hvem har trekantede pupper? Med den formen på BH'en vil puppene garantert prøve å rømme enten den ene eller den andre veien. Og du blir nødt til å passe på og justere resten av dagen.

9. Gjemmesteder

En dag på stranden er ikke komplett uten å lete etter gjemmesteder hvor du kan, som forklart over, rette på bikinien etter at den har sklidd steder den ikke bør være. Enten om det er bak kiosken, inne i håndkledet eller om du må på toalettet eller i vannet - gjemmesteder er alfa omega.

10. Skille

Ikke nok med at vi må finne oss i stygge skiller (med mindre du soler deg toppløs, men det er ekstremt ubehagelig) men bikiner kommer i alle former og fasonger. Dermed har vi tre forskjellige skiller fra tre forskjellige bikinier.

11. Sand

Altså, trenger vi å spesifisere?

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold