Anniken Jørgensen gir ut bok: Bare en natt til
© Anniken Jørgensen og Panta forlag

– Det føltes ut som om det var meningen med livet mitt

24. september blir boken til Anniken Jørgensen lansert. «bare en natt til» er det ærligste hun noen gang har skrevet.

12. september 2018 av Mathilde Sundal

Anniken var 17 år gammel da hun begynte på det som 24. september i år blir å kjøpe i bokhandlere Norge rundt. «bare en natt til» er hennes første bok og vil handle mye om hennes egen erfaring av kjærlighetssorg. Anniken er kjent for å skrive personlige og ærlige innlegg på bloggen, men hun innrømmer at hun aldri har vært så ærlig som i denne boken. 

– Folk tror kanskje jeg har vært ærlig. Men dette er å gå på Karl Johan naken.

Anniken Jørgensen gir ut bok: Bare en natt til
© Anniken Jørgensen

Selv om «bare en natt til» allerede har satt rekorder på forhåndssalget, har Anniken ingen forventninger til responsen eller tilbakemeldingene på boken. Det eneste hun frykter at den blir slaktet av en «seig anmelder på 45 år» eller at folk skal se på henne annerledes. Men at det er en viktig bok, er hun ikke i tvil om. 

– Det kan redde mange knuste hjerter, og om ikke. Kanskje lime de litt igjen.

De ti første sidene av boken er skrevet for fem år siden, uten at noe er endret. Drømmen om å gi ut en bok har fulgt henne lenge, og hun forteller at det en spesiell hendelse i boken hvor hun innså at dette kom til å bli en bok. 

– Det føltes ut som om det var meningen med livet mitt, selvom det høres veldig ekstremt ut. Så trodde jeg virkelig det. Det var for surrealistisk, så uekte at jeg nektet å tro at alle kunne ha det slik. Men det er jo nettopp det, at ingen snakker om hvor jævlig ting kan være, og da føler man seg alene.

Anniken Jørgensen gir ut bok: Bare en natt til
© Panta forlag

Du kan forhåndsbestille Annikens bok «bare en natt til» her.

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold