© Emojipedia

Dette betyr favoritt-emojisene dine egentlig

Favorittemojisene dine

12. september 2016 av Stylista dk

Tidligere har vi skrevet om emojisene du garantert bruker feil, emojisene du aldri får bruk for og de nye emojisene du kan glede deg til. Sist kom vi fram til at dere gleder dere mest til de skålende sjampanjeglassene kommer.
I dag tar vi for oss emojisene vi elsker å bruke.

Vi innrømmer at vi elsker en god emoji. Noen ganger sier bare de små figurene det bedre enn det vi kan gjøre med ord. Vi vet selvfølgelig hva solen, palmen og hjertene betyr, men på mobilen gjemmer det seg en lang liste med emojis som det ikke er like lett å vite hva betyr. Mens vi venter i spenning på de 38 nye emojisene som kommer, gir vi deg en guide til hva emojisene vi bruker mest faktisk betyr.

Fra apen som skjuler øynene sine til jenta med hendene over hodet, dette betyr egentlig emojisene du sender daglig: 

Hva tror vi den betyr: jeg er så lei meg.
Dette betyr den egentlig: Denne emojien er slettes ikke lei seg. Den er stresset. Svettedråpen renner fra panna og ikke på kinnet, som på emojien som faktisk er trist og lei seg. 

Hva vi tror den betyr: armhevinger er det verste i verden.
Dete betyr den egentlig: Dette er faktisk ikke en mann som er lei av å ta push ups. Den symboliserer en person som bukker i dyp respekt. Så hvis du bruker den for å skryte av at du skal, eller har vært på trening så betyr det egentlig at du bøyer deg i støvet for deg selv... LOL. 

Hva tror vi den betyr: SJOKK!
Dette betyr den egentlig: SJOKK! 

Hva tror vi den betyr: Hjem, kjære hjem.
Dette betyr den egentlig: Oops. Denne er faktisk litt halvklam. Dette er et hotell som leier ut rom på timesbasis. Et såkalt "love hotel".

Hva tror vi den betyr: Jeg har akkurat vunnet en skjønnhetskonkurranse for mosjonister (hva skjer med det båndet liksom?).
Dette betyr den egentlig: Denne er like gær`n som den ser ut. Det ofisielle navnet er "Running Shirt With Sash", noe som ikke gjør oss særlig klokere på det båndet. Eller er det de der stygge, utslitte, stinkende båndene fra gymmen med forskjellige farger som symboliserte hvilket lag du var på det skal være? – I så fall skjønner vi den...

Hva tror vi den betyr: Jeg elsker duck lips og Kylie Jenner. Dette er rett og slett selfie-symbolet.
Dette betyr den egentlig: Det ofisielle navnet er "Kissing face". Så det er faktisk denne du skal sende når du skal sende et virituelt kyss til din kjære. 

​Hva tror vi den betyr: Jeg gråter så mye at det renner snørr ut av nesa mi!
Dette betyr den egentlig: Denne emojien sover faktisk. Så dypt at den sikler (ut av nesen av en eller annen merkelig grunn). 

Hva tror vi den betyr: Crazy rød firkant av noe slag?
Dette betyr den egentlig: Sinne! Denne blir ofte brukt i tegneserier når noen blir slått og ofte står teksten: "BAM!" ved siden av symbolet. 

Hva tror vi den betyr: Jeg forstår det ikke.
Dette betyr den egentlig: Denne symboliserer ikke forvirring eller manglende forståelse, men rett og slett OK. Jenta skal liksom forme OK-tegnet med kroppen sin. Det forstår vi heller ikke...

Hva tror vi den betyr: Noen som ber til gud, eller som virkelig vil ha noe.
Dette betyr den egentlig: Den betyr takk eller please. Sammenpressede hender har nemlig den betydningen i den japanske kulturen. 

Hva tror vi den betyr: Random bygning.
Dette betyr den egentlig: Dette er nemlig ikke en tilfeldig bygning, men et innkjøpssenter. – Good to know.

Hva tror vi den betyr: Stjerneskudd?
Dette betyr den egentlig: Enda en emoji som er inspirert av tegneserieverden. Denne symboliserer det å være svimmel. – SÅ klart! Den sirkulerer over hodet til en tegneseriefigur som har slått seg. 

Hva tror vi den betyr: Det her er så flott!
Dette betyr den egentlig: Den lille, søte apen symboliserer at man ikke vil se ondskapen og er en av tre aper som skjuler ørene, munnen og øynene sine. 

Hva tror vi den betyr: Dette er veldig irriterende og frustrerende.
Dette betyr den egentlig: Denne emojien er ikke irritert eller frustrert, men hjelpeløs. 


FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT: STYLISTANO ;)

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold