Husk dette på reisen.
© Eirin Kristiansen

Dette må du ha med på reisen

Skal du ut og reise snart Her får du en liten liste fra Eirin om hva du bør ha med deg på reisen.

25. januar 2019 av Eirin Kristiansen

Jeg får ofte spørsmål om jeg kan vise hva jeg har med meg i kofferten. Det varierer naturligvis etter anledning og destinasjon, men uansett hvor jeg drar har jeg likevel alltid med meg noen faste duppedingser og tilbehør! Take note…

ting til turen
© Eirin Kristiansen

Stearinlys – hotellrom er ofte upersonlige, og derfor pakker jeg alltid med meg stearinlys. Det er hyggelig!

Skjerf – dette må jeg alltid ha med meg i håndbagasjen, til og med til varmere strøk. Det er nesten alltid kaldt i kabinen, og da bruker jeg det som teppe! Dessuten er det også ofte kjølig på hotellrom, og da kommer det godt med. Dette fine skjerfet fikk jeg av beste Cath!

Portable charger – når man er på tur kan det gå mange timer før man er tilbake på hotellet, og da er det essensielt å ha en lader i vesken slik at man aldri går tom for strøm..! Denne søte er fra H&M.

Lesestoff – om det er et magasin, en bok eller lesebrett spiller ingen rolle. Det kommer alltid godt med da det alltid er mye venting i forbindelse med reising! Da er det fint å senke skuldre og ta et dypdykk i noe inspirerende.

Eirin Kristiansen
© Eirin Kristiansen

AirPods – trådløse hodetelefoner som ikke floker seg er et must. Jeg hører alltid på musikk på flyet, og på kvelden er det fint å kunne stenge verden ute og meditere etter en lang dag på farten.. Tipser igjen om appen ‘Calm’! Perfekt måte å stresse ned på reise, såvel som i hverdagen.

De-stress kit – dette er et muuust. Spesielt på hektiske jobbreiser! Det hjelper meg å stresse ned og være mer i balanse.
Se gjerne dette innlegget jeg skrev om kittet, for inspirasjon.

Amethyst krystall – jeg liker å ta med meg denne på reise. Den letter på stress, gir en indre ro og styrke. Legg den under hotellputen før du legger deg!

Solbriller – det sier vel seg selv, men jeg elsker å ha solbriller lett tilgjengelig i vesken. Du får alltid bruk for dem!

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold