Disse bøkene bør du lese i sommer

Boktips til sommeren

13. juli 2017 av Annette Haga

Usikker på hvilke bøker du skal pakke med deg i strandvesken denne sommeren? Vi i Stylista har samlet sammen noen av våre beste boktips!

INNHOLDSANSVARLIG I STYLISTA - JULIE MARLEN Engel:

 

1. Krimserien fra Lars Kepler.

Spesielt "Ildvitnet" og "Stalker". Sinnsykt bra krim hvis du liker det. Men ikke les dem hvis du er mørkredd og må være mye alene i sommer. For de er helt grusomme. 


2. "Mormor hilser og sier unnskyld"

av Fredrik Backman. Den har jeg faktisk ikke lest enda, men en god venninne tipset om den og jeg stoler fullt og helt på hennes bokanbefalinger. 


3. Mine favorittsommerbøker

er "Beatles" av Lars Saabye Christensen og "Dinas Bok" av Herbjørg Wassmo. Jeg leste de i sommerferien da jeg var i tenårene og drømte meg helt bort. Og fjorårets snakkis "The Girls" av Emma Cline, som jeg leste i Hellas i fjor sommer, er en skikkelig god sommerferiebok. 

 Disse motebøkene kommer du til å elske!

stylista-blogger ANNIJOR:

1. Tusen Strålende Soler av Khaled Hosseini

, som jeg leste for et par år tilbake. Jeg kan ikke forklare den boken her. Jeg liker å lese om det vanskelig i livet, og tror fortsatt dette er min favorittbok. Jeg gråt.


2. En annen favoritt er Indias Datter

(skrevet av Shilpi Somaya Gowda). Det er en veldig gripende bok som får deg til å ville reise til India. 


3. En gatekatt ved navn Bob (skrevet av James Bowen). Det er en helt nydelig bok som handler om en uteligger og en katt. Den får deg til å tenke på de viktige tingene i livet.

MOTEANSVARLIG I STYLISTA - ANNETTE HAGA:

1. Hele Livet På En Dag

av Alysan Richman er en av de fineste bøkene jeg har lest. Det er en kjærlighetshistorie om Lenka og Josef, to jøder som kommer bort fra hverandre under nazistenes invasjon i Tjekkia. Den er 

uutholdelig spennende og anbefales på det varmeste!


2. Hvis du liker bøker om menneskeskjebner i India, er Balansekunst av Rohinton Mistrys noe for deg. Den skildrer fire karakterer med ulike bakgrunner, og det er en fantastisk, sterk bok som tar lang tid å fordøye.

3. Jeg leser mye krim, og har det siste året oppdaget den norske serien om Henning Juul (forfatteren er Thomas Enger). Lettlest og spennende!

Costume.no: 11 motebøker du bør ha i bokhyllen

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT; STYLISTANO

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold