Søsknene Ross og Monica
Noen ganger er det veldig tydelig hvem som har hvilken personlighet. © Bright/Kauffman/Crane Productions/ Warner Bros. Television

Er du den morsomste i søskenflokken?

Det er det i såfall en god grunn til. Din plass i rekken har nemlig langt større betydning enn du tror.

20. august 2019 av Rie Louise Kirkebjerg & Nina Abildgaard

Tidligere studier har vist at eldre søsken er smartest, mens de yngste er de sunneste. På samme måte, enten du er store- eller lillesøster, har sannsynligvis du og søsknene dine både forskjeller og likhetstrekk når det kommer til personlighet. Men, hvem av dere er morsomst - og hvem er mest vellykket?

Er du eldst eller yngst?

En undersøkelse fra YouGov viser at så mange som 46 prosent av yngre søsken synes at de er den morsomste i søskenflokken, mens bare 36 prosent av de eldste mener å være den som slenger rundt seg med vittigheter på venne- og familiefester.

De eldre søsknene ser derimot ut til å i langt høyere grad ha lykkes i livet, for hele 38 prosent oppgir å anse seg selv som vellykkede. Småsøsknene sier seg enige. Det er nemlig bare 24 prosent av de yngre som mener at de har oppnådd suksess. 

LES OGSÅ: Er du den rampete eller ansvarsfulle søsteren? Ta testen her!

Kan du gjenkjenne dette blant dine egne søsken? Og, betyr det i så fall at du både er morsom og vellykket, eller ingen av delene, hvis du er den mellomste eller enebarn? Vi lar spørsmålet stå ubesvart...

Få det siste inne mote- og skjønnhetstips og nyheter om bloggere og kjendiser hver eneste uke! meld deg på Stylistas nyhetsbrev.

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold