© Monki

Er du den nye Monki-jenta?

8. desember 2015 av Kristine Bruerberg Karlsen

Som en del av prosjektet #monkistyle har kleskjeden Monki bestemt seg for å inkludere både meg og deg i vårens kommende kampanje.

Det betyr altså med andre ord at DU kan være den neste til å vise frem vårens nyheter på plakater rundt om i butikkene og online. 

Monki er på utkikk etter tre jenter fra hvor som helst i verden med en morsom, tøff og vennlig "attitude." 

#Mokistyle-konseptet har laget et fellesskap på Instagram der jenter deler outfits av deres unike stil. Derfor er det naturlig at det er på Instagram konkurransen avholdes, og at det er der påmeldingen skjer.

Legg ut et bilde under hashtaggen #monkistyle av det du har å gi til deres #monkistylecrew. Skriv i kommentarfeltet (under Instagram-bildet ditt) hvorfor du vil være med på shoot'en, sammen med hashtaggene #monkistyle og #monkistylecrew.

Premien inneholder en shoot med Monki, en Monki-goodybag, middag og "a good time" med resten av Monki-gjengen og et gavekort verdt 5000 kroner. 

Les mer om konkurransen og premien på Monkis nettside HER!

Konkurransen avsluttes 11. desember, så her må du virkelig kaste deg rundt og finne det perfekte Monki-antrekket som best representerer deg! Kampanjen er klar mars 2016 og vil som sagt vises både online og i butikk. 

Lykke til!

Les på Costume.no:

Dette er H&M neste gjestedesignspire

Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!

Psssst! Vi er på Snapchat også - stylistano :)

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold