© @midnattspoesi

Fem poesi-instagrammer du bør følge!

Hvis du ønsker å lese tekster som treffer deg rett i hjertet når du blar gjennom Instagramfeeden, bør du absolutt følge noen av disse!

4. februar 2019 av Mathilde Sundal

Gjennom alle bildene på Instagram av moteriktige klær, ekslusive matretter og ferier på steder som ser ut som paradis, kan det være godt å få et avbrekk med noen ærlige og inspirerende tekster. 

Det finnes uendelige poesi-instagramkontoer der ute, men her har vi plukket ut noen av våre favoritter!

Denne posten tilhører talentfulle Alexander Fallo, som nærmer seg 20 000 følgere. Denne kontoen er verdt å følge hvis du er interessert i tekster som treffer deg rett i hjertet.

Midnattspoesi drives av Maria, som klarer å sette ord på vanskelig situasjoner og følelser. Hun skriver tekster som de fleste kan relatere seg til på en fin og trist måte på en og samme gang.

View this post on Instagram

du smiler.. jeg, jeg smiler :)

A post shared by Skribent. (@baxpoesi) on

En jente (16) med alt for mye på hjertet står det i bioen. Med en god penn deler Baxpoesi tekster om kjærlighet, om det å være seg selv og bli verdsatt.

View this post on Instagram

Slik går visa

A post shared by Oppland | 17 (@enkelt.menneske) on

Enkelt.menneske beskriver kjærlighet på en ærlig og enkel måte. Poeten har nettopp også opprettet en blogg hvor vi håper hun deler flere nydelige og inspirerende tekster.

View this post on Instagram

Et eneste hjerte

A post shared by Ingenting usagt (@ingentingusagt) on

Ingeting usagt skriver alt fra lange tekster til små dikt. Skribenten bak denne kontoen har mange fine ord å dele og klarer virkelig å sette ord på kjærlighet og alt som følger med.

Følg @Stylistano på FACEBOOK og INSTAGRAM

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold